Önce despot, ruh, keder ne demek bakalım; Despot: Bir ülkeyi, bir partiyi, bir kuruluşu, hatta çekirdek ailesini dahi baskıya, zora dayanarak tek başına yönetmek ve yönlendirmek isteyen kimse. Despotizm ise; despot olma durumunu benimsemiş ve bunu hayat felsefesi haline getirmiş kişiler zümresi.

Kederli ruhlar, var mı, varsa niçin var? Kederli ruhlar var çünkü milletimizin ruhlarının kaynağı olan inanç ve kültürden yeteri kadar nasibini alamadığı için var. Kendini takdim edemeyen yani kim olduğunu anlatamayan, nereden gelip, nereye gittiğinin farkında olamayan nesiller. Bu nesillerin eline otomobilin direksiyonunu verdiğiniz zaman har halde her an kaza yapmasını beklemek gibi bir şey

İnanç, kültür, Devlet, Millet, bayrak, adalet gibi milletleri ayakta tutan değerleri ve bu değerlerin mevcudiyetini ve geleceğini yani şimdi çok konuşulan BEKASINI böyle yetişmiş nesillerden beklemek en azından saflık olur.

Dindar, demokrat, milliyetçi, muhafazakâr, sosyal demokrat, devrimci ve benzerleri gibi tek kalem fikirlerle yetiştirilen nesiller, asla 83 milyonun tamamını kabule akıl edemez. Akıl etse bile çevre baskısından çekinerek ifade edemez. Bu durumda güya fikrine bağlı gibi yetişen aslında kindar nesiller olup milli birlikte beraber olamıyorlar. Ruhsal olarak farklı yetişen bu nesillerle milli birlik ve büyük Türkiye nasıl inşa edilecek?

3 yaşından, 103 yaşına kadar tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, yeter artık deyip, ruhlarını öz kaynağımızdan besleyerek ayağa kalkarak yanlışa yanlış, doğruya doğru demesi şarttır. Şayet bu insanlarımız bana değmeyen yılan bin yaşasın şuursuzluğuna ve nereden ne kadar nemalanırım hissiyatı ile hareket etmeye devam ederse, bir gün çocuklarına ve torunlarına güvenli, adaletli bir toplum bırakamazlar

Milletimizin, ruhunu anlamak ve ona göre harekete geçecek başta yöneticiler ve vatandaşlar lazım. Şu gerçek herkes tarafından çok iyi bilinir; özgürlük kahramanlarını yalnızca özgürlüğü isteyen milletler kendi içlerinden çıkarabilirler.

Kederli ruhların,  inancına, bilime ve öz kültürüne dönüp ruhundaki kederi attığında şahsiyetini kazanarak asla despota ihtiyacı olmadığını haykırdığı günlerde, despotlar yok olacaktır.

Şu an ülkemizde herkes kendinin dışında kalanları itham etmekle meşgul. Bizler ithamlardan ziyade iş yapmak, üretim yapmak, bilim yapmak zorunda olduğumuzu hepimizin kabul etmesi gerekmektedir.

Ne yazikki bu eğitim sistemiyle, ruhlar asla arınmaz dolaysıyla hür birey yetişmeyeceğinden, despotlara daha çok iş çıkar. Genç ruhları musiki ve spora yöneltmek lazım ki ruhların temizliğine yardımcı olsun.

        Hayrola, Muvaffak Ola, Muzaffer Ola.

 


VEYSEL DERELİ
6.06.2020 18:54:04
ALLAH İSLAM NEFERİ TAYYİP ERDOĞANI KORUSUN. PKK FETO YAHUDİ DESTEKÇİLERİNİN ELİNE FIRSAT VERMESİN. İSLAMIN SON HALİFESİ ERDOĞAN'DIR.

6.06.2020 00:52:00

Rasim Gül

Kederli Ruhların Despota, Despotunda Ruhların Kederlenmesine İhtiyacı Var.