Cumhurbaşkanlığı güvenlik baş danışmanı emekli orgeneral Adnan Tanrıverdi’nin hazırladığı, ASSAM raporuna göre İstanbul başkent, resmi dil Arapça olacakmış.   

Cumhurbaşkanlığı güvenlik başdanışmanı,  ASSAM, İslam İşbirliği Kongresinde Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Tanrıverdi’nin kongrenin toplanış amacını ‘’İslam Ülkelerinin ortak bir irade altında toplanması ve müesseseler için gerekli mevzuatı tespit ederek ortaya bir model sunmak’’ olarak belirtiyor.

Gerekli müesseselerin ve ASSAM toplantısında konuşulan, ‘’ İslam İşbirliği Anayasası’’ nın ne anlam taşıdığını; AKP Aksaray milletvekilleri, İlknur İnceöz’e, Cengiz Aydoğdu’ya ve MHP milletvekili Ramazan Kaşlı ’ya sorup öğrenelim, bizde anlayalım ve halkımıza anlatalım istiyoruz.

Anayasa taslağındaki ‘’ Egemenlik Şeriatındır, şer’i hükümler dışında egemenlik ihdas edilemez’’ maddelerinin olduğu; kurulacak, Dünya İslam Birliğinin, başkentinin İstanbul ve dilinin Arapça, yeni bir bayrak ve özerk bir yönetimi olacağı, ulusal basında yer aldı.

Kurulacak devletin adının ‘’İslam Ülkeleri Birliği Konfederasyonu’’, Devlet Başkanında aynı zamanda  ‘’ Halife’’ olacağı,

ASSAM toplantısına, THY, Makine-Kimya, Aselsan, TAİ ve Havelsan gibi devlet kuruluşlarının destekleyici  olduğu ve Diyanet İşleri Başkanın da toplantının etkin üyelerinden biri olduğu,

2023 kadar 4. Üncüsü yapılacak olan ASSAM toplantısının nihai kararının ne olacağı ve Türkiye’nin kurulacak bu birlikten ne kazanacağı hakkında bizleri aydınlatmanız gerektiği inancını taşıyor ve sizlerden açıklama bekliyoruz.

 Bu soruları, Erdoğan ve Bahçeli’ye sormamız gerektiğini elbette biliyoruz ne yazikki onlara soramayacağımız dan dolayı mevcut milletvekillerimizden sorup öğrenmek istiyoruz.

Dünya’daki Beş Kıtada yer alan ülkelerden kahir ekseriyetle Ülkemiz hakkında iyi sesler gelmiyor. Dün dost ülke diye anlattığımız, ülkelere bugün dost diyemiyoruz, ne oldu neler değişti de bu hale geldik?
Adamın birisi bugün kırk kişiye rastladım, kırkıda aksi çıktı demiş, dinleyen de aceba rastladığın kırk kişi mi aksi sen mi demiş. Bizim durum buna benzemiyor mu?

Özellikle milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu’dan ASSAM ve Adnan Tanrıverdi hakkında bilgi edindiğimizde bizler çok rahatlayacaktır. Aksi takdirde Türk Milleti ve Türk Devletinin varlığı hakkında çeşitli senaryoların dolaştığına inanacağız. 

Ak parti kuruluşunda, milletten hiçbir şey gizlemeyeceğini vadederek kurulmadı mı, hesap vermeyen yönetimlerden halkın çok çektiğini 18 yıldır anlatmıyor mu? Kendi söylemlerine istinaden bizlerinde soru sormak hakkımız değil mi?
   Hayrola, muvaffak ola, muzaffer ola.


A.DERİN
16.03.2020 11:54:55
TÜRKİYE'DE ''TAYYİP GİTSİN DE İSTERSE ÜLKE BATSIN'' ZİHNİYETİNİN OLMADIĞINI SÖYLEYENLER BÖYLE YAZILARI OKUSUN. ÜMMETİN BİRLİK OLMASINDAN RAHATSIZ OLAN BİR KİŞİ NASIL MÜSLÜMAN OLUR. TAYYİP DÜŞMANLIĞI TÜRKİYE DÜŞMANLIĞININ YANINDA İSLAM DÜŞMANI DA YAPMIŞ BAZILARINI. PKK NIN PARTİSİ HDP İLE, FETONUN ELEMANLARI AKŞENER VE BABACAN İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR TAYYİP ERDOĞAN'A DÜŞMANLIK YAPIYOR, YAZIKLAR OLSUN.....

A.DERİN
16.03.2020 12:42:57
HAİNLERİN OYUNLARINA ALET OLMAK BÖYLE BİR ŞEY, TAYYİP DÜŞMANLIĞI İNSANLARA NELER YAZDIRIYOR, NERDEYSE TAYYİP KENDİNİ HALİFE İLAN ETTİ DİYECEK. KURAN-I KERİMDE TÜM MÜSLÜMANLARI BİRLİK OLMAYA VE ALLAHIN İPİNE SARILMAYA DAVET EDİLİYOR. ŞİMDİ MÜSLÜMAN GEÇİNEN TAYYİP DÜŞMANLARI BU AYETİ BİLMİYOR MU? TAYYİP DÜŞMANLIĞI GÖZLERİNİ KÖR ETMİŞ. YAKINDA BUNLAR İSLAM DÜŞMANI OLUR...

13.03.2020 10:47:00

Rasim Gül

İstanbul Başkent, Resmi Dil Arapça Olacakmış