Dinimiz İslam’a göre yeryüzündeki tüm ırkların tende ,Müslümanların ise dinde kardeş olmalarının yanında hiçbir ırkın birbirlerinden alçakta üstünde olmadıkları!!!
  Aksine birçok ırkın belirli özellikleri olmasına rağmen bir ırkta olmayan vasfın diğerinde olması nedeniyle bu vasıflarının ırkların üstünlüklerinin kanıtı olmadığı.!!!
HZ. MUHAMMED(S.A.V.)” IRKÇILIK YAPAN BİZDEN DEĞİLDİR” DİYOR.
PEYGAMBERİMİZDEN OLMAYAN EBU CEHİL VEYA EBU LEHEP GİBİ MÜŞRİKLERDEN OLMAZMI?!!! 
   Üstünlüğün İlahi emre göre kesin olarak sadece ve sadece takvada(Hakkın emirlerini en iyi şekilde yerine getirmede) olduğu belirtilmesine rağmen bunun aksini yaparak kapılanı yine Peygamberimizin Veda Hutbesinde de belirttiği kendilerinden olmayan genel ekseri side Türk olmadıkları halde dinden çıkartarak cehenneme götüren Türk ırkçılığını, Kürt olmadıkları halde de aynı şekilde Kürt ırkçılığı, Arap bilmem ne ırkçılığı yapanlar okusunlar.!!!
İLAHİ EMRE GÖRE TÜRK TÜRK’ÜN, KÜRT KÜRT’ÜN, ARAP ARAB’IN, ACEM ACEM’İN KARDEŞİ DEĞİLDİR! HAKIN EMRİ GEREĞİ MÜSLÜMANLAR BİRBİRİNİN DÜNYA VE AHİRETTEKİ KARDEŞLERİDİR!!!
  Bu yazı aynı ırka mensup olanlardan Müslüman Türk, Kürt ve Arap ile Acem ve diğerlerinin kendi ırklarından olmalarına rağmen Müslüman olmayanlarla kardeş olmadıkları, ve din kardeşi olma bilincine kavuşanların bu bilinçle dünya şan veren bir zaferin nasıl kazanıldığını ortaya koyuyor.
Bu yazıda ortaya konan gerçeklerle bu din kardeşliğinin bundan 953 yıl önce ete kemiğe bürünmesini anlatıyor.
  Ömrümüz olursa yarın değil öbür güne denk gelen (26.08.2024 ) günü 953. Kutlu yıl dönümünü idrak edeceğimiz 26 Ağustos 1071 tarihinde Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan'ın Bizans İmparatoru Telaffuzu Romen Diyojen olan Romanos Diogenes'e karşı Malazgirt Ovasında kazandığı zafer, yalnız Türk-İslâm ve Bizans tarihinde değil, dünya tarihi içinde bir dönüm noktası olmuş ve neticesi günümüze kadar gelen bir şanlı destandır.
ROMEN DİYOJEN TÜM MÜSLÜMAN DEVLETLERİNİ YAKMAK, CAMİLERİ KİLİSEYE ÇEVİRMEK VE İLHAK EDECEĞİNE EMİN OLUDĞU TOPRAKLARDA KENDİ VALİLERİNİ TAYİN ETMEK İÇİN YOLA ÇIKAR!!!
  1071 Malazgirt Savaşı öncesinde Bizans İmparatoru Romen Diyojen, Doğu Roma Ordusunda Frenk, Ermeni, Norman, Slav, Abaza… gibi farklı uluslardan ve Müslümanlığı kabul etmeyen Hıristiyan Peçenek, Uz Türk boyların içinde bulunduğu ve dünyanın en büyük ordusunu kurup Anadolu’ya sefere çıkar.
  Romen Diyojen, Müslümanları Anadolu’dan çıkaracaklarını, Anadolu’yu kendi valilikleri arasında paylaşacaklarını, bütün camileri kiliseye çevireceklerini ve Müslüman devletlerine kendi ülkesi gibi hâkim olmadan geri dönmeyeceğini bildirmişti.
BİZANS ORDUSUYLA SAVAŞMAK İÇİN SULTAN ALP ARSLAN’IN ANADOLUDAKİ DEVLETLERLE BEYLİKLERİNDEN İLETTİĞİ YARDIM TALEBİ KABUL EDİLMEZKEN KÜRT YAHYA 10 BİN ASKERİYLE GELDİ!
  Bunu haber alan Müslüman Selçuklu Hükümdarı Alparslan Anadolu’daki Müslüman devletlerden, beyliklerden yardım talep eder.
Bu çağrıya birçoğu “Yeryüzünün en büyük ordusu Bizans Ordusuna karşı durulmayacağını, yenileceklerini söyleyip” Alparslan’ın cihat çağrısına olumlu cevap vermemişlerdir. 
SULTAN MUHAMMED ALP ARSLAN’IN “KÜRT AMCA ÇOCUKLARIM” DİYE BELİRTTİĞİ KÜRT KOMUTAN MOLLA YAHYA SULTAN ALPARSLAN’A”DİN KARDEŞLERİMİZİN YANINDA CİHAT ETMEYE GELDİK”
   Savaştan bir gün önce 25 Ağustos 1071’de Molla Yahya (Mele Yahya) 10 bin Kürt süvari savaşçı genciyle Alparslan’ın yanında yer alır.
  Kürtlerin ileri geleni Mele Yahya (İmam Yahya) “Din kardeşlerimizin yanında cihat etmeye geldik.” demiştir.
  Sultan Alparslan Mele Yahya’ya sarılarak” Amcaoğlum Kürt-Türk amca çocuklarıdır.” dediği muteber tarihi kaynaklar tarafından belirtiliyor. 
   Mevla’mızın izniyle onun ipine sımsıkı sarılarak İslam kardeşliğiyle kazanılan dünyaya şan veren gelecekte Peygamberimizin övgüsüne askeriyle birlikte mazhar olup çağ kapatıp ,çağ açacak olan İstanbul’un fethinin de yolunu açan şanlı Malazgirt Zaferimizin 953. şanlı yıl dönümünün tüm din kardeşlerimize hayırla vesile olması dileğiyle tebrik ediyorum.
  Bu din kardeşliğinin destanını daha da iyi anlaşılarak en çok birbirimize muhtaç olduğumuz günümüzdeki birliğimizin kavileşmesine vesile olmasını ezel ve ebet olan Mabudumuzdan niyazımla Pazartesi günü ömrümüz olursa, ömrü olanlarla birlikte ulaşılacak olana şanlı zaferimizin 953. yıl dönümünü tebrik ediyorum.
  Mevla’mızın izniyle İsrail yatçıların, sabatayistlerin ve ürünleri olan emperyalist uşağı kriptoların(münafıkların) İslam düşmanlığı ve bu düşmanlıklarıyla oluşturmaya çalıştıkları algının çürütülmesini Pazartesi günü kanıtlarıyla gözler önüne sereceğim.
Kıyamete kadar hürriyetimizi muhafaza etmemiz için okunması ve okutturulması dileğiyle.
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
   Devamı  Pazartesi’ye.


25.08.2024 05:39:00

Ali Genç

İSLAM KARDEŞLİĞİNDEN GELEN İMANIN ORTAK GÜCÜYLE KAZANILAN ZAFER

İSLAM KARDEŞLİĞİNDEN GELEN İMANIN ORTAK GÜCÜYLE KAZANILAN ZAFER