Türkiye’nin tertemiz halkı,bir kısım insanlar tarafından, şahsi ve parti çıkarları veya sadece aşağılık duygusundan kaynaklanandüşmanlık için kandırılmaktadır. Yalan ve iftiralar, bir kısım temiz insanımızın gözlerini kör, kulaklarını sağır ediyor. Dolaysıyla yapılan hizmetler yok sayılarak, kavgayla particilik yapılmak istendiğini halkımızın görmesi gerekir.

1950 yılında seçimle gelmiş Türkiye Cumhuriyeti Hükumeti, 10 yıl sonra ihtilalle devrilincebir yanda ağlayanlar,bir yanda ağlayanlar oldu. Yassı Ada da kurulan göstermelik mahkemede, hâkimler ihtilalcilerin emriyle 15 kişiye idam cezası verdi. 10 yıl başbakanlık yapan Adnan Menderes ve bakanlık yapan; Fatin Rüştü Zorluve Hasan Polatkan idam edildi.

Bu idamlarada ağlayanlar ve oynayanlar oldu. Ağlayan, oynayan, asan ve asılanda aynı halkın evlatlarıydı. Öyleyse bu insanlar neden birbirine düşmanlık ve kötülük ettiler? Akılları ve vicdanları neden karartı da gerçekleri yani dış güçler tarafından kullanıldıklarını göremediler.Çünkü gözlerini KİN ve NEFRET kör etmişti. Araya sızan ajanları bile fark edemediler. İNTİKAM hırsı, akıl tutulmasına yol açmıştı.

1960 İhtilalini, kimin yaptığı, kimin için yapıldığı halen Türk halkının anlayacağı şekilde anlatılmadı anlatılamadı. Çünkü o günün üst düzey siyasetçisi, bürokratı, iş adamı, basın ve özellikle Üniversite yöneticilerinin hepsi suçlu. Hepside Türk Devletine, Milletine ve Türk Siyasal hayatına kötülük ettiler.

Açıkça Amerika, Rusya, İngiltere ve İsrail’e iyilik edip kendi halkına kötülük ettiler.Hiç biri suçsuz değil, sadece suç oranları değişik. Gerçekleri söyleyerek suçlarını kabul etme basiretini bile gösteremediler. Kendilerini aklama çabası da hiç birini kurtaramadı. Ama işin aslı kullanıldılar ve Türk Halkına kötülük ettiler. Bir taraf hizmetleri inkâr etti diğer taraf da baskıya devam ederek,birbirinden İNTİKAM içingayret ettiler. Çileyi de Türk Halkı çekti.

1960 İhtilalinden hiç ders almayan siyasetçiler, üst düzey bürokratlar, Üniversite yönetici ve hocaları, basın mensupları ve Devlet desteğiyle zengin olan iş adamları hep birlikte, el ele tutuşarak, kayıkçı kaygası çıkarttılar. Binlerce genci kavga ettirerek, öldürülmelerine, sakat

Kalmalarına, cezaevlerini doldurmalarına yol açtılar.

1960 ihtilalinin yaraları sarılmak üzereyken, aynı kurum ve güçler Amerika’nın emrini ikinci defa yerine getirip 1980 ihtilalinin önünü açarak ihtilal yapılmasına çanak tuttular ve 1980 İhtilali oldu.Ülkede her şey alt üst oldu, dahada önemlisi Milli Birlik tekrar bozuldu. Bütün bunlar, kin, öfke ve kıskançlıktan kaynaklanarak İNTİKAM almaya dönüştü.

1980 İhtilalinin açtığı yaralar sarıldı, halk bölünmekten kurtuldu, rahat bir nefes aldı, kini, nefreti bıraktı işine gücüne bakmaya başladı ve Türkiye büyümeye, kalkınmaya başlayınca, şer güçler; Cumhurbaşkanlığı seçimine engel çıkarmak istediler ama bu sefer basiretli parti

Yöneticilerisayesindekırız atlatılarak Türkiye Cumhurbaşkanı seçildi ve seçimle iktidara gelen hükümet daha hızlı icraatlarını yapmaya başladı. İntikamcılar İNTİKAMLARINI alamadılar.

Başta Amerika, İngiltere, İsrail olmak üzere bunlara katılan diğer dış güçler vede özellikle yurt içindeki ne idüğü belirsiz siyasetçiler, bürokratlar, gazeteciler, iş adamları yine el ele verip hainFETÖ örgütünü destekleyerek, başta mevcut hükümetin başına ve esas olarak Türk Halkının başına bela ettiler. Bütün Türk yurtlarını ve İslam âlemini karıştırdılar.

Ve 15 Temmuz 2015 de bütün dış güçler ve hainler gurubu ihtilale kalkıştı beceremeyince, Türk askerine ve polisine ateş ederek 250 asker, polis ve vatandaşımızı şehit ettiler. Büyük Millet Meclisini bombaladılar. Daha acısı mevcut generalin, yarısının gurubundaki imama ve Fetö ye bağlı olduğu ortaya çıktı. Amerika, İngiltere, İsrail, Rusya, Çin ve içerde elebaşı olan kansızların, hiçbiri bedel ödemedi. Ama Türk Devletinden, Halkından İNTİKAMLARINI aldılar.

Türk Devlet ve Halkına düşman olmayanların, ittifak ettikleri tek şey; 1960- 1980 ve 2015 ihtilallerinin her birinin ülkeye 25-30 yıl kaybettirmesidir. Kalkınma ve büyümede kaybettirilen toplan 75 ila 100 yılı telafi etmek için en az bu kadar süre gerekmektedir. Bu süre kalkınma ve büyümede hesaplanıyor. Esas hesaplanması mümkün olmayan maneviyat ve ‘’MİLLİ BİRLİK’’ ruhu var. Çünkü bütün ruhlar yaralandı.

Son 250 yılda halkımızın yüzünün güldüğü yılların toplamın 49-50 yıl bile olmadığıdır. Bu 40-50 yıl da Demokrat parti, Adalet Partisi, Anavatan Partisi, Milli Selamet Partisi ve Ak Parti iktidarının bir iki döneminden ibaret. Yaklaşık 200 yılın berbatlığı Kin-Nefret ve İNTİKAM duygusundan kaynaklanmaktadır.

Bizim halkımız neden birbirini yeteri kadar sevemiyor. Neden başarılı insanlarını yeteri kadar takdir edip destekleyemiyor? Neden seçilmiş iktidarların gerçekten başarılı hizmetlerinin üzeri kapatılmaya çalışılınca sahip çıkmıyor? Neden gerçekler inkâr ediliyor? Bunun tek nedeniKin-Öfke-Nefret-Kıskançlık ve Düşmanlıktır. Çözüm, bu karanlık duyguları ortadan kaldırarak yeteri kadar SEVGİ ve SAYGIDIR.

Başımıza gelen felaketlerin Devletimiz tarafından, ilmi seviyede sebep ve sonuçları çıkarılarak halkımıza ve gençliğimize el kitabı olarak parasız dağıtılmalıdır.Vede ilkokuldan itibaren Ortaokulda da ders olarak okutulmalıdır. Bu hizmet elbettefelaketlerin tekrarlanmasını önleyecek, dışa bağımlılığın faturasını ödemekten bu millet kurtarılacak ve KİN-Öfke- Nefret-Kıskançlık ve Düşmanlık yok edilerek ‘’MİLLİ BİRLİK’’ kurulacaktır.

Çok özet olarak, Aksaray’ın 41 yılına baktığımızda, Aksaray’ı Turgut Özal ve Mehmet Altınsoy vilayet yaptı. Organize Sanayiyi, Polis Okulunu ve eski Devlet hastanesinin yapımını Anap döneminde Mahmut Öztürk başlattı. Hızla gelişmesi Ak Parti döneminde oldu ve bugün 250 fabrika çalışıyor. 150 kadarıda kurulma aşamasında. Aksaray Üniversitesi, Ak Parti iktidarında kuruldu ve hızla büyüyor.

Şahane bir Küçük Sanayi Sitesi ve 600 yataklı Araştırma Hastanesi, 2000 dönüm park, yeni bulvarlar yine Ak Parti döneminde yapıldı. Yapılanları dahada sayabiliriz, mesele yapılanları inkâr etmeme ve yapanları takdir etmedir. Bunun içinde yürek ve iman gerekir. Tanrı yarattığı her kolunu Kin-Öfke-Nefret-Kıskançlık,Düşmanlık ve İNTİKAM duygularından korusun ve Milletimizi yüceltsin.

HAYROLA, MUVAFFAK OLA, MUZAFFER OLA.

 


11.01.2022 07:59:00

Rasim Gül

Hizmete Düşmanlık Oldukça, Kavga Bitmez

Hizmete Düşmanlık Oldukça, Kavga Bitmez