Ali Genç

Tarih: 27.10.2024 13:52

GETİRİSİ HESAPLANMAYACAK BÜYÜK NİMETE KAVUŞANLAR GERÇEKLEŞTİRENLERE KARŞI VEFASIZ!!!

Facebook Twitter Linked-in

Cuma’dan devam.
  Gerçekleşmesinde etkilerimiz bir birinden farklı olsa da içinde benimde bulunduğum 5 kişiden oluşan kurmay heyetin ve bir çok il olma yıl dönümlerinde ahde vefanın ve kul hakkının da gereği  isimlerini ve sağladıkları desteklerini yazdıklarımdan da meşru çerçevede cürümleri kadar yer yakarak destek olanların samimi çabasıyla Aksaray 6 yıl boyunca istikrarlı ve bu istikrarla bin bir maddi ve manevi zahmetle aralıksız süren çalışmayla 56 yıl üren ikinci ilçelik prangasından kurtularak il oldu.
HİZMETLER GETİREN HİZMET VİLAYETLİK NİMETİNİ  YİYENLERLERİN İĞNE UCU KADAR VEFASI YOK!!!
 “Hizmetler  getiren hizmet” olan vilayetlik  nimetiyle elde edilen gelişmeleri ve geleceğimizle ilgili görüşlerini sorduğumuz vatandaşlarımızda  bu nimetin getirisinin hesaplanmayacak kadar fazla olmasının yanında maalesef bu nimetten  faydalananların  nimete de ,nimeti sağlayanlara karşıda vefasız olduklarını belirtiler.!!!
İLÇEYKEN BAĞLI BULUNDUĞU İLİN MERKEZ İLÇESİYLE AKSARAY VE ORTAKÖY DIŞINDAKİ İLÇELERE BAĞLI KÖYLERDEN ELEKTRİKSİZ,YOLSUZ VE SUSUZ KÖY YOKKEN BİZDEKİ YANİ AKSARAY İLE ORTAKÖY’E BAĞLI YERLERİN %40-50 OLAN SEVİYESİ İL OLUNCA EN KISA ZAMANDA KAPATILDI!!!
      Aksaray ilçe iken onlarca köyümüzün köy içi çeşmesi bile bulunmazken ,Vilayetliğin avantajıyla Aksaray merkez ilçeye bağlı köylerle ,Ortaköy ilçemize bağlı köylerimizden tüm evlere çekilen şebekelerle sağlıklı içme ve kullanma suyuna kavuşmayan köyümüz kalmadı.
    Aksaray ilçe iken ve Aksaray ile birlikte Ortaköy’ün köylerinin genel ek serisi birbirine ve bağlı bulundukları ilçeye şose yollarla bağlıydı.
   Vilayet olmamızın ardından yapılan çalışmalar ve Ak Parti hükümetlerinin sağladığı Köy Des ve Bel des’inde katkılarıyla  yolu asfaltlanmayan köy kalmadığı gibi köylerimizin tamamının eskiyen elektrik şebekeleriyle telefon şebekeleri yenilendi, çoğuna fiber kabloda döşenirken tamamı  yeterli içme su’yuna da kavuşturuldu.
İL OLMASAYDIK 7 İLÇEMİZ OLMAYACAK YÜKSEK İHTİMALLE ORTAKÖY’DEKİ TOKİ SAYISININ 2 MİSLİ KADAR TOKİ VE İLÇEMİZİN NÜFUSU KADARINI BARINDIRAN SAYIDAKİLERİYLE YAKINDA MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİNDE HİZMETE GİRECEK YÜZERCE YENİ TOKİ KONUTUDA OLMAYACAKTI!!!
  Aksaray il olmasaydı Aksaray ilçeyken belde olan Gülağaç ,Güzelyurt ,Eskil ve Sultanhanı ilçe olmayacağından buralarda TOKİ yapılmayacaktı.
Aksaray’a ise  maksimum şimdiki Ortaköy ilçemizdeki bilemedin bunun iki misli TOKİ konutu yapılacaktı.
  Yani Aksaray’da Ortaköy’ün maksimum iki misli TOKİ yapılabilecekken bizden kopartılmak istenen fakat ruhu şad mekanı Cennet olsun Vilayetliğimizin baş mimarı merhum Mehmet Altınsoy tarafından engellenen Güzelyurt ilçesi dışında şu anki ilçe olan yerler halen belde olacağından buralarda TOKİ evleri de olmayacaktı.
AHDE VEFA BİLMEYEN İL YAPANLARI ANMAYAN,İSİMLERİNİ ESERLERİNE VERMEYEN”AL TAKKE VER  KÜLAH,AHBAP ÇAVUŞ,KÖRLER SAĞIRLAR GİBİ BİRBİRİNİ AĞIRLARLAYANLAR” BU DÜNYA SİZEDE KALMAZ!!!
    Vilayet avantajıyla ulaştıkları itibarlara rağmen ne Vilayeti neden gerçekleştirenleri umursamayan vefasızlar Aksaray il olmayıp   922 ilçeden biri olsaydı şu anki itibarınız olmayacaktı.
   Şimdiki gibi kurumlarınınız genel merkezlerindeki kıymetiniz ve bu kıymetle sağlanan avantajlara kavuşamayacaktınız.
  Can tende akıl başta ve yetki elinizdeyken gereğini yapın.
   Yapmaz iseniz makamdan ayırıl ayrılmaz veya seçimi kaybeder kaybetmez itibarınız yerle yeksan olurken sizi yere göğe koymayanlar tıpkı uzun yıllar bulunduğu makamdan ayrıldıktan sonra katıldığı cenaze Namazında en önde olmasına rağmen yapılan haberde ismi geçmediği gibi sizi de anan olmaz.
   Bu yalın gerçekle yapana da, kimseye de faydası olmayan vefasızlığın terk edilerek ahde vefanın gereğinin zaman geçirilmeden hakkıyla yapılması dileğiyle.
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —