Feto/Pyd terör örgütü elebaşı Gülen’in dizginlerini ellerinde tutan, yetiştirip Türkiye ve dünyanın başına bela eden ABD’deki ölümü kadim tarihte bir çok fanilik bilmezler gibi ihtirasının kurbanı olmasıyla  tarihe götürdü.s
  Götürdüğü faniliklerinin bilmez bedbahtlığıyla dönemlerinde yaşayan insanlara dünyayı  zehir eden ve her zaman isimler nefretle anılarak “ Zalimler için yaşasın Cehennem” beddualarıyla anılan Şeddat, Nemrut ve Firavun ‘nün yanında birde  zulüm için çeteleşenlerdi.
  Bu çetelerin en bilindiklerinden ikisi de  Fetö/Pyd gibi faniliğin farkına varmadan bitmez tükenmez ihtirasla tüm insani değerlerin ayaklar altına alınması ve kendilerini  bulundukları ülkenin mutlak hakimi olarak görenlerin akıbetleri gerçekten ders alınacak bir ibrettir.
  Hesapların üstündeki hesabın sahibi tarafından ve bu iradeyle bulundukların yerin(mahallin) idaresinin milletiyle birlikte zulmü yerle yeksan etmesi gözümün önünden analog film şeridi gibi geçti.
İRAN’DA KOMİNİSTLİĞİN TEMELİ MEZDEKLİĞİ NUŞİREVAN-I ADİL MİLETİYLE YERLE YEKSAN ETTİ!!!
   Bunlardan birisi İslam öncesi İran’ında 20. Yüz yılda kurulan onlarca kölelik düzeni devletlerin ideolojisinin temeli olan Mezdeklik oldu.
  İran’da Zerdüşt din adamı Mazdek tarafından Milattan sonra 5. Yüz yılda oluşturulan ve Nuşiravan-ı Adil döneminde devlet ve millet işbirliğiyle yok edilen bir sapkınlıktı.
FANİLİK BİLMEZLİĞİYLE KENDİSİNİ DEVLETİN VE HÜKÜMDARIN ÜSTÜNDE GÖREN BERMEKLER HALİFE HARUNİ RAŞİTİN MİLLETİYLE İŞBİRİĞİYLE HIRSLARINI CANLARILA ÖDEDİLER!!!
   Tarihteki kişinin ve kişilerin faniliğini bilmez bedbahtlığıyla oluşan dünya hırsının pervasızlığıyla kendisini ve şahsında ailesini her şeyin hakimi ve vaz geçilmezi olarak görmenin ikincisi ise Abbasi devleti ve halifeliğinde ayrık kökü gibi devletin tüm hücrelerini saran Bermekler ailesidir.
  Bu ailenin son lideri ve Halife Harun Reşit’in veziri olan  Ca'fer bin Yahya el-Bermek kendisinin ve kendisinden önceki atalarının devletin en üst organlarından başlayarak her kademesindeki yöneticilikler de bulunmalarıyla şahsını Hükümdar olan halifeden de üstün görme pervasızlığını gösterdi.
  Bu pervasızlığın karşılığını kendisi ve devlet kadrolarındaki Bermeklerin devlet ve millet iş birliğiyle canlarıyla ödemelerine sebep oldu.
LİYAKATLİ BİNLERCE VATAN EVLADI YERİNE RUHLARINI 1 DOLARA SATAN MİLİTANLARINI DEVLET KADROLARINA YERLEŞTİREN FETO/PYD AYNI İHTİRASLA VATANI EMPERYALİSTLERE VERECEKTİ!
 Bir çok kaynakta Atmışlı yıllarda eski CHP’ genel sekreteri Kasım Külek tarafından CIA ye götürülerek teslim edildiği ve 2002 ye kadar MHP ve Refah partileri dışında tüm iktidarlar tarafından da direk ve dolaylı olarak yurt içinde desteklenen, yurt dışı kuruluşlarına  ise referans olunan Feto de bitmek tükenmek bilmeyen hırsının tuğlalarının örülmesine sebep olundu.
 Millet ve devlet  yerine kendisini Ak Parti hükümetlerine kadar  yurt içi ve dışında destekleyen Meslek Odaları ile STK’larla oluşturduğu hakimiyetin maksadı  ipini ellerinde tutanların süfli emellerine hizmetti.
  Kendisinin bu hainliğinin farkı edilmesiyle önce 17-25 Aralık, ardın dan ise Mezdeklik ve Bermek’ lerin  yok edilmesindeki  gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına uyan milletimizin ellerindeki al bayraklarla imanlı göğüslerine çarpan 15 Temmuz alçak  kakışmasını yaptı.
 251 vatan evladının Şehit  ve binlercesinin Gazi olmasına sebep olan Fetö/pyd terör örgütü lideri bu canlarına kast edilenlerin ellerine bulaşan  kanlarıyla kendisinden öncekiler gibi öldü.
  İnsanların nokta kadar çıkarları için faniliklerinin farkına vararak virgül kadar eğilmemeleri için tarihten ders almaları dileğiyle Feto ve tüm taraftarlarıyla diğer vatan hanileri için yaşasın cehennem.
  Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
(*) Dileyenler bu yazımda haklarında bilgi verdiklerimi İnternet veya Ansiklopedilerden daha da teferruatlı şekilde öğrenebilirler.


23.10.2024 14:25:00

Ali Genç

FANİLİK BİLMEZLERİN ORTAK İHTİRASI MEZDEKLİK, BERMEKLİK’LE FETO !!!

FANİLİK BİLMEZLERİN ORTAK İHTİRASI MEZDEKLİK, BERMEKLİK’LE FETO !!!