Günümüzde artık eskiden olduğu gibi her yıl Peygamber Ocağı olarak bilinen ve fertlerine ise bundan dolayı Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’e izafen “Mehmetçik” ismi verilen Türk Silahlı Kuvvetlerinden her yıl sırf dinimizin emri olan Namaz ibadetini yerine getirmeleri ve diğer ibadetlerini  ifa etmeleri veya eşleri ile anneleri, hatta anneanneleri başörtülü olduğundan akla ziyan şekilde olmayan İtaatsizlik” yaftasıyla  binlerce vatan evladı ordudan atılmıyor.!!! 

  Artık ordunun tüm kademelerinde isteyen istediği şekilde ibadetini yerine getirebiliyor. 

  Sırf başörtülü oldukları için doğurup, büyütüp vatana ısmarladıkları evlatlarının yemin törenlerine annelerinin, ninelerinin sakallı olduğu için babalarının ve dedelerinin alınmaması, ordu evlerine de bu sebepten TSK mensuplarının yakınlarının barınmalarını yasaklayan sakat uygulaması da ortadan kaldırıldı. 

   Eşi başörtülü olduğundan başkomutanları Cumhurbaşkanına ve Başbakan ile Milli Savunma Bakanına Cumhuriyet bayramı ile 30 Ağustos resepsiyonlarına eşsiz davetiye uygulaması da, 2010 Anayasa referandumundan sonra kısmen sağlanan başörtülülerin resepsiyonlara katılmalarından rahatsız olup buraları terk eden subaylarda olmuyor. 

HER AY YAPILACAK TOPLANTI ÖNCESİ OLMAYAN İRTİCA İLE GÜNLERCE MİLLETİN OYALANDIĞI MGK SİVİLLEŞTİ,TOPLANTILAR 2 AYADA BİRE ÇIKARTILDI VE KAMUOYUNUN GÜNDEMİNDEN ÇIKATLIDDI 

   O zamanlar her ay toplanan ve genel sekreteri üst rütbeli subay olan Milli Güvenlik Kurulunun her toplantısından önce kopartılan olmayan ve dinimiz tarafından da ret edilen gericilik anlamına gelen Gayri Müslim radikallerinin Müslümanlara yakıştırdıkları irtica yaygaraları ortadan kalktığı gibi  toplantısı olağan üstü haller dışında 2 ayda bire indirilen genel sekreterliğine  sivil memurların getirildiği kurumun toplantılarından genel olarak kamu oyunun haberi bile olmuyor. 

OKULA GİDİP GELİRKEN BAŞINI ÖRTMESİ NEDENİYLE NÜFUSUNUN %99.06 SI MÜSLÜMAN OLAN ÖĞRETMENİN İŞTEN ATILMASI İLE ÜNİVERSİTELİ KIZLARA YERLERİ DAR EDEN BU ÇAĞ VE İNSANLIK DIŞI UYGULAMA ÜLKEMİZİN RESMİ ÖZÇEL TÜM KURUMLARINDAN KALKINCA GÜNDEMDE OLMUYOR 

   Çağ, insanlık, ahlak ve vicdan dışı olan üniversite öğrencilerinin ikna odalarında kameralar önünde rencide edilerek başlarının açtırılması rezaleti de, başı örtülü şekilde işine gidip geldiği için nüfusunun %99.6’sı Müslüman olan ülkemizde akla ziyan şekilde Danıştay tarafından ”Türk çocuklarına kötü örnek(!) olacağı saçma ,akla izana ve vicdana uymayan gerekçeyle öğretmenlikten atılması da ortadan kaldırıldı. 

  Aksine başörtüsünü engellemeye kalkışanların mesleğine, mevkiisin ve makamına bakılmaksızın mahkemeler çıkartılarak hak ettikleri cezalara çarptırılıyorlar. 

   Ülkemiz vatandaşlarına dayatılan 15 yaşından küçüklerin kendi yüce dinimizin kitabı olan Kuranı Kerimin okutulmasının yasaklanması,15 yaşından sonra ise velisinin yazılı iznine bağlanması saçmalığı ortadan kaldırıldığı gibi isteyen öğrenciler tüm eğitim kademelerinde Kuranı kerim ve Peygamberimizin hayatı ile dinimizin diğer emirlerini öğrenebilme hürriyetine kavuşturuldular. 

 Artık TSK’da dahil Türkiye’nin tüm silahlı ve silahsız resmi kurumları ile özel teşebbüsün kurumlarında da Üniversitelerde de isteyen öğrenci ile öğretim görevlisi ve çalışanlarından dileyenler başörtüsüyle ve sakalıyla görev yapabiliyor. 

MİLLETİMİZİN BİR KISMININ YOK SAYILMASI,DİLLERİN KONUŞMALARI VE KÜLTÜRLERİNİ YAŞAMASINI ENGELLEYEN AKLA ZİYAN TÜM YASAKLAR KALDIRILARAK BÖLÜCÜLERİN KOZLARI ELLERİNEN ALINDI!!! 

   Çanakkale’de vatanımıza saldıran gayri Müslimlerin dili ile müzikleri serbestken Malazgirt’ten başlayarak o zamandan günümüze kadarki tüm savaşlarda Müslüman Türk kardeşleriyle 1000 yıldır omuz omuza savaşarak şehit ve gazi olanların  kendi dillerinde kitap bastırmaları, Radyo ve TV kanalı kurmaları ve dinleyip seyretmelerine konan yasaklarda hem kamu tarafından bu yayınları yapması için kurulanların yanında dileyenlerinde özel teşebbüs olarak bunları kurmaları da serbest. 

   Belirli orandaki sayıyı bulanların kendi dillerinde belirli saatlerde dillerini ve kültürlerini öğrenmelerinin serbest bırakılmasının yanında üniversitelerde istenen dilde eğitim verecek olanların yetiştirilmesi için proğramlar ve kürsüler oluşturuldu. 

   Yani 2002’den şimdiye kadar adı Cumhuriyet olan fakat Cumhurunun genel olarak inancına, inancının emri olan ibadetlerine karşı olan bir kısım vatandaşlarını yok sayılması, diline, kültürüne karışılması çağdışılığı tamamen ortadan kaldırılarak ülkemizi parçalamak isteyen bölücülerin bu konudaki silahları da teker, teker ellerinden alındı. 

2002’DEN GÜNÜMÜZE KADARKİ TÜM İYİLEŞTİRMELERİN ANAYASAL VE YASAL KÖKLÜ DAYANAKLARI OLUŞTURULMADIĞINDAN BU İYİLEŞTİRMELERİN TAMAMINA YAKINI PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI!!! 

   Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere kendisiyle aynı samimiyete sahip  olan milletimizin içinden çıkan bu nedenle de milletimizin kahır ekseriyeti gibi Frenkçe düşünce yerine milli ve yeri olan yol arkadaşlarının  samimi, istikrarlı ve fedakar çalışmalarıyla ortadan kaldırılan insanın yaratılışına ve yaratılıştan gelen haklarına ters olan çağ dışılıkların ortadan kaldırılması taktirlerin en iyisini her yönüyle hak ediyor. 

   Kendilerinden ve atalarından Mevla’mız razı olsun. 

   Fakat orta başlıkta da belirtiğim gibi bir kısmını yazımın girişinden itibaren yazdığım iyileştirmelerin, akla ziyan şekilde olan kaldırılan yasakların bir kısmı  2010 Anayasa referandumundan sonra kendiliğinden gelişmeler bağlı olarak, bir kısmı ise hükümet tarafından alınan cesur kararlarla yapılan yönetmelik değişiklikleri ve genelgelerle ortadan kaldırıldı. 

   Maalesef şimdiye kadar milletimizin yüzünü güldüren, devletle milleti kenetleyen, milletimizi kendi öz yurdunda parya olmaktan kurtaran  iyileştirmeler Anayasal ve yasal teminata kavuşturulamadı.!!! 

 KIYAMETE KADAR TAM DEMOKRASİ İÇİN ATANMIŞLARI %51, SEÇİLMİŞLERİ %49 ORANINDAKİ İDAREYE ORTAK YAPAN HİBRİT YÖNETİM YERİNE MİLLİ EGEMENLİĞİN TAMAMINI MİLLETE MİLLETİN TEMSİLCİLERİNE VEREN VE SAĞLANAN HAKLARI TEMİNAT ALTINA ALAN ANAYASA VE YASALARDA! 

   Geçenlerde bir Anayasa mahkemesi üyesinin yaptığı  ve darbeyi çağrıştırdığı konusunda  siyasilerin sağ duyulularının hem fikir olduğu paylaşımda da görüleceği gibi Allah(c.c.) göstertmesin yönetimin şimdiye kadarki sağlananlara karşı olanların eline geçmesiyle 2002 den bu zamana kadarki elde edilen tüm haklar tuzla buz edilebilir.!!!! 

   Milletimizin hiç hak etmeyeceği iri ve diri olmamızı ortadan kaldıracak bu olumsuzlukların olmaması için başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile genel başkanı olduğu Ak Parti, Cumhur ittifakı içindeki ortağı MHP’nin ve genel başkanı Devlet Bahçeli ile diğer partilerden sağ duyulu siyasetçilerinin de desteğiyle zaman geçirilmeden tüm iyileştirmeleri  teminat altına alacak  yerli ve milli bir sivil anayasanın yapılması ve bu anayasaya uygun yasaların zaman geçirilmeden çıkartılmasıyla sağlanan iyileştirmelerin teminat altına alınması şarttır. 

   Dünya durdukça milletimizin devletiyle birlikte kenetlenerek birlik ve dirliğini kıyamete kadar sürekli olarak her yönüyle geliştirerek, büyüyerek devam etmesi için gerekli Anayasal ve yasal düzenlemelerin zaman geçirilmeden yapılması dileğiyle Cumhuriyetimizin 97. Yılı ve Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. 

   Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 

 


29.10.2020 09:59:00

Ali Genç

DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERE

DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERE SAYGIYI ANAYASA VE YASA TEMİNATI ALTINA ALAN CUMHURİYET!!!