Cumhuriyet Halk Partisi 2018 genel seçimlerinde Aksaray’ın komşuları olan Niğde ilinden 1,Nevşehir’den 1, Kırşehir’den 1 , Konya ‘dan  2  ve Ankara’dan 7 vekil çıkartırken  bu illerin ortasında olan Aksaray’dan  ise 1987’den 2002 ye kadar 15 sene hiç vekil çıkartamadığı gibi 2002’den bu yana da aradan geçen 19 yılda  bu rakama ilave edildiğinde 34 yıldır Aksaray’dan Vekil çıkartamadı.!!! 

  CHP vekil çıkarttığı illerin ortasında bulunmasına rağmen 34 yıldır vekil çıkartamadığı  Aksaray ’dada  Ali Abbas Ertürk öncesi başlatılan fakat Ertürk’ün il başkanlığına gelmesinden sonra ise  çabalarıyla büyük ivme kazanan  çalışmayla şeytanın ayağını kırarak ilimizden de vekil çıkartmak için son iki yıldır var gücüyle  aralıksız olarak çalışıyorlar.!!! 

28 ŞUBAT’A VE UYGULAMALARIYLA MİLLET İRADESİNE RESMEN KARŞI ÇIKAN İLK İL BAŞKANI ERTÜRK! 

  O kara günleri yaşayan veya yaşamasa da okuduklarıyla, dinleyip seyrettikleriyle bilgi  sahibi olanların çok iyi bildiği gibi 28 Şubat 97’de milletin ekmeğini yiyenlerin velinimetlerinin inancına karşı başlattıkları post modern darbe CHP tarafından alenen ve resmen desteklenmesinin RP ye açılan parti kapatılması davasının karşısında tavır alınmadığı gibi aynı tavrın Ak Parti için acılan davada da devam etmesi. 

   Taşımalı Cumhuriyet Mitingleri ve 27 Nisan bildirisine de dönemin yönetiminin altına imza atacaklarını söyleyerek millet iradesine karşı yapılan  kalkışmalar CHP tarafından var güçleriyle desteklenirken Gezi vandallığına da aynı şekilde sahaya inen vekilleriyle destek sağlandı.!!! 

  CHP’nin 12. Olağan Aksaray il kongresinde il başkanlığına seçilen Ali Abbas Ertürk ‘ün medya mensuplarına yaptığı ilk açıklamada partisinin aksine 28 Şubat’a ve bu kalkışmada dayatılanlara karşı çıkması ve özellikle başörtüsü mağdurlarına yapılanları kınamasının yanında ilimiz meselelerine de kendisinden öncekilerden misli, misline sahip çıkan açıklamaları ve kendilerini bilgilendirenleri taktir etmesi kamuoyu tarafından yüksek oranda satın alındı.!!! 

ERTÜRK’ÜN  KILIÇTAROĞLU’NU GEÇEN YIL OCAK AYINDA  İLİMİZE GETİRTMESİ, BU SENE İSE ARDI, ARDINA PARTİSİNİN VEKİLLERİYLE BİRLİKTE GENEL BAŞKANINI YENİDEN GETİRTMESİ DUBLE BAŞARI!! 

  Ertürk’ün samimi çabalarıyla bir taraftan Aksaray genelinde yaptığı çalışmalar ve ilimizin istikbalinin olmazsa olmazları meselelerimizi öncelik sırasına göre dile getirmesinin yanında geçen sene Ocak ayında Genel başkanı Kılıçtaroğlu’ nu Meslek Odaları ve STK’larıyla buluşturması 

  Bu sene ise 2 kafile halinde 20’şer vekilden oluşan partililerini ilimize getirterek kazan kepçe misali sahada dert ve sıkıntıları tespit ettirmesi ve TBMM’sinde söz alan vekilleri tarafından kürsüden bu tespitlerin dile getirtilmesinin yanında ilgili bakanlara da tespit edilenler hakkında yazılı cevap verilmesinin istenmesine vesile olması. 

  Genel başkanın kendisinin daveti üzerine yeniden Perşembe günü ilimize gelerek Meslek Odaları ve STK yetkilileriyle birlikte kanaat önderlerini de dinlemesini sağlaması da kamuoyu tarafından taktir edildi. 

KILIÇTAROĞLU KENDİSİNE İLETİLENLERİN GEREĞİNİ YAPSA ÜLKEMİZLE BİRLİKTE CHP’DE KARLI OLUR! 

  Perşembe günkü Kılıçtaroğlu’nun Aksaray ziyareti esnasında Meslek Odaları ve STK yetkilileriyle kanat önderlerinin HDP’nin millet ittifakının gizli ortağı olması konusundaki eleştirileri başta olmak üzere dile getirilenlerden not ettiklerinin gereğini yaparsa/yaptırırsa!!! 

İLETTİĞİM TÜRK SOLUNUN İYİ VE GÜZEL OLAN HERŞEYE KARŞI OLDUĞU İMAJINI PRATİKTEKİ UYGULAMAYLA SİLERSE ,MİLLETİN  DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİYLE BARIŞIRSA KAZANÇLI ÇIKARLAR!!! 

  Kılıçtaroğlu’nun ATSO Konferans salonundaki toplantısında söz verilenlerden birisi olarak kendisine hitaben yaptığım konuşmam 6 maddelikti. 

  2 maddesi kendisinin ve partisinin vekillerinin ilimize olan ilgisine ve meselelerimizi dile getirmelerinden dolayı kendisine ve İl başkanı Ali Abbas Ertürk’e teşekkür oldu. 

  3. maddemde ilkokul 4. Sınıfı köyüm Yanyurt ta okurken 5. sınıfı 1969’de göçtüğümüz Aksaray Cumhuriyet İlk okuluna başladığım sene Boğaz içi köprüsüne Türk solunun karşı çıkmasını gördüğümü ve o günden günümüze kadar kamuoyunun genelinin ortak kanaatinin ülkemize faydalı olan ne kadar iyi şey varsa solun buna karşı olduğu imajının devam etmesi halinde millet tarafından partilerinin taktir edilmeyeceğini. 

  4. maddede şu anki çalışmaların bu konudaki ısrarlı isteklerimin 2014’den itibaren Cumhurbaşkanlığı ve 2015 Genel seçimi ile 2018 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yapılsaydı hem kendilerinin hem de ilimizin birlikte kazançlı çıkabileceğini fakat ısrarlarıma rağmen bunun yapılmadığını belirttim. 

ÖZNE İNSANDIR,CHP DAHA ÇOK SEÇMEN DESTEĞİNİ ALMAK İSTİYORSA MİLLETİN DİNİ VE MİLLİ DEĞERLERİYLE BARIŞMALI VE  ZİNDE İLE DİĞER GÜÇLER YERİNE SADECE MİLLETE GÜVENMELİ!!! 

  Kılıçtaroğlu’na ilettiğim 5. madde orta başlıkta dile getirilenler olurken,6 maddede ise demokrasinin olmazsa olmazının muhalefet olduğunu, fakat muhalefetin her işe muhalif olmak olmadığını!!!  

  Partisinin milletin gönlüne girebilmesi için dini ve milli değerlerine maksimum saygının yanında iktidarın güzel hizmetlerinin de taktir edilerek desteklenmesinin kamuoyunun isteği olduğunu belirttim. 

  Katılımcıların tamamı ile birlikte benimde Kılıçtaroğlu’na ilettiğimiz genel manada ülkemizin ve özelde ise ilimizin mutlu istikbali olan dileklerin gerçekleştirilmesi için CHP tarafından aralıksız olarak ve sonuç alınıncaya kadar devam ettirilmesiyle ilimiz seçmenlerinin gönlü kazanılırsa 2018 genel seçimlerindeki %9.5 olan oyunun üstüne bu çalışmalarla eklenecek oranla 34 yıldır kırılamayan şeytanın ayağının kırılmasıyla vekil çıkartabilirler.!!! 

    Diğer soru  sahibi ve temennide bulunanlar gibi benim ilettiklerimi konusunda da gerekenlerin  yapılmasıyla aynı şekilde Türkiye genelindeki seçmenlerden de alacakları artı oylarla daha da güçlenecekleri bilinciyle gerekenlerin yapılması/yaptırılması, aksinden ise  şimdiye kadarki  partilerine yeterli halk desteği sağlamayan olumsuzlukların devam edeceği  bilinciyle kaçınılması dileğiyle. 

   Rabbim yar ve yardımcımız olsun. 

 

  


1.03.2021 00:59:00

Ali Genç

CHP ERTÜRK’ÜN SAMİMİYETİ VE KILIÇTAROĞLU’NA İLETİLENLERİDE UYGULARSA HEDEFE ULAŞIR!!!

CHP ERTÜRK’ÜN SAMİMİYETİ VE KILIÇTAROĞLU’NA İLETİLENLERİDE UYGULARSA HEDEFE ULAŞIR!!!