“Hayatımda hiç kimseyle sidik yarıştırmadım; benimle yarıştıranlar hep üzerlerine işediler”

Değerli arkadaşlarım “SIRADIŞI VE AYKIRI BİR ADAM” adlı hayatımın romanını yazmakta olduğum kitabımdan; sizlere bölümler halinde yayımlama kararı aldım. Umarım okurken keyif alırsınız.

NOT: “Yazılanlar hayal ürünü değil; bizzat yaşadığım olaylardır.”

NEYİ ÇOK ARZULARSAM RÜYAMDA GÖRÜRÜYORUM

Bu özellik bana Allah’ın bir armağanı olsa gerek neyi çok arzularsam rüyamda görüyorum.

Annemi kaybettiğim ilk günlerde O’nu çok sevdiğim ve özlediğim için; yatmadan önce rüyama girmesini Allah’tan çok istedim.

Rüyamda da bu isteğimi Allah’a ilettim.  Bir çeşit Allah’la konuştum.  Issız bir alanda beklerken rahmetlik annem beyazlar içerisinde bir giysi ve elinde bir valizle geldi. Sanki canlıymış gibi aynı hazzı hissederek oturduk görüştük.

Uyandığımda; bir süre kendime gelemedim. Bir an annemin ölmediğini yanımda olduğunu hissettim ve yaşadım. Sanki ölmemiş gibiydi.

Ayrıca sıradan gördüğüm rüyalarında; sonradan gerçekleştiğini sıklıkla görüyorum. Hatta gelecekte olabilecek bazı olayları da görüyorum ama bunları maalesef açıklayamıyorum.

Bu özelliğimi uzman sosyolog arkadaşlarıma sorduğumda tatmin edici bir yanıt alamadım. Bunun sıra dışı bir olay olduğunu ve araştırılmam gerektiğini söylemekle yetindiler.

Sevgi ve Saygılarımla

 

 


13.06.2020 11:02:00

Doç.Dr.İbrahim Baykan

Aykırı ve Sıra Dışı Bir Adam (7)