Dünya’daki bütün Yahudilerin, Siyonistlerin, Siyonların ve Simonların affetmediği tek liderde Atatürk. Birde bunların izinden giden asimile olmuş Türklerle, Anadolu topraklarında gözü olanlar. Siyon ne demek; Kudüs’te bir Yahudi vatanı kurulmasını öngören siyasi akım. Veya Kudüs kentinin kurulduğu tepelerden biri. Simonlar ne demek; Onlara öğretilerek, beyinlerine işlenmiş örgüt, gerçekleri uğruna savaşıyorlar, bu gerçekler uğruna ölümü göze alıyorlar, bunun dışındaki haksızlıklara ses çıkarmıyorlar. İtaat kültürünün hâkim olduğu, grup menfaati için itaatın istendiği her yerde Simonlar var.

Atatürk; tarih dürüstçe tetkik edildiğinde görülecek ki hiçbir devlet başkanının açıkça söylemeye cesaret edemediği İSRAİL’in kurulmasına siyasi ve askeri açıdan karşı çıkmıştır. Atatürk’ün dışında bugüne kadar Türkiye’yi idare eden hiçbir başbakan ve Cumhurbaşkanı
Atatürk’ün görüşünü özellikli ‘MİLLÎ AÇIDAN’ ’ele almaya cesaret edememiştir. Atatürk, Büyük İsrail ve Büyük Kürdistan’ın kurulmasına her zaman engel olmuştur.

Osmanlıyı yıkan fikrin başını İsrail’i ve Kürdistan’ı kurmak isteyenlerin çektiklerini, dolaysıyla Yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin de başına bu iki hareketin bela olacaktır diyor. SİYON ve SİMON markalı, Türk Milleti ve Devletine düşmanlık taslayanlar, zaman içerisinde Türk Devlet Bürokrasisine yerleştiler. Buna sayısız örnekler verilebilir ama en neti aptalların bile gördüğü ve halen bela olan FETÖ TERÖR hareketidir.

Biz bu hareti ve ihtilal yapacak seviyeye gelmesini Fetö ’nün becerisi olarak görmüyoruz. En az 200 yıldır alt yapıyı hazırlayan SİYONİZM, Amerika, İngiltere ve Fransa’nın marifeti olarak görüyoruz. Elbette bu yapının başını Amerika ve İngiltere çekiyor. Lakin bizi kahreden DEVLETİN kilit noktalarına gelmiş olan ve bu yapıya destek veren yerleştirilmiş ajanlar dan ziyade TÜRKÜM diyen asimile olmuş ve gerçekleri halen görmeyerek Ülkesini satanlardır. Siyon ve Simon markalılar,

Büyük İsrail’i ve Kürdistan’ı kurma aşamasına getirmişlerdir 1071’deki Alparslan’ın, 1919’daki Atatürk’ün dehalarıyla kurtulan Anadolu çepeçevre kuşatılmış durumdadır. Amaç Türk Milleti’nin birliğini bozarak, halkımızı birbirine düşman ederek, içten çökertmektir. Açıkçası bunda da haylı başarılılar.

Bunlara, en sıcak örnekler, Amerika tarafından organize edilen, Irak’ta, Libya’da ve Afganistan’da tek kurşun atmadan teslim olan ORDULAR. Türkiye’de kendi askerine ve polisine kurşun sıkan subaylardır. Ülkemizde de askerimiz ve ordumuz için oynanan oyunları dağdaki ayılar, düzdeki çakallar gördüğü halde halen görmeyen hainler çokça mevcuttur.

Halkımızda Yahudi düşmanlığı yoktur. Aslında Türk Halkının hiçbir zaman, hiçbir şekilde bir ırka, bir dine tarih boyunca düşmanlığı ve zarar verdiği olmamıştır. Kendi kendine zarar verdiği doğrudur, tarihen de sabittir. Güçlü İmparatorluklarında bile bir ırka ve herhangi bir
dine zarar verdiğini tarih yazmıyor.

Yahudi ideali Siyonizm, Arap ve Fars milliyetçiliği, Batının EZELİ ve EBEDİ düşmanlığı, Türklerin Anadolu’da var oluşlarını hiçbir zaman istemedikleri gibi, güçlenmesini de istememişlerdir.

Çünkü Türkler güçlü olduğu sürece Büyük İsrail ve Kürt Devletinin kurulması hayal olarak kalmak zorundadır. Dolaysıyla Yahudi lobileri ve İsrail yöneticileri Türkiye aleyhinde ve Türkiye’nin kalkınmasın önlemek için ellerinde geleni, 950 yıldır yapmaktadırlar. Yahudi düşmanı olarak ilan edilen, Emekli Orgeneral Milis Korgenerali, Cevat Rıfat Atılhan, Balkan Savaşı, 1. Dünya Savaşı ve Filistin Cephesinde görev almış, İstiklal Harbinde MİLİS KUVVETLER komutanı olmuş ve 19 madalyalı, 74 kitap ve binlerce makale yazan büyük bir asker, yazar, milletini çok seven daha önemlisi, Milletinin düşmanlarını çok iyi bilen bir Vatanperverdi.

Atılhan, Yahudilerin ve bir kısım Arabın Türk Halkına karşı bitmez tükenmez İHANETLERİNİ belgeleriyle anlatarak uyuyan halkı uyandırmak istemiştir. Ne yazikki Devleti idare edenlerle, Devlet idaresine talip olanlarda istisna hariç uyanmanın zerresi bile görülmemektedir. Cevat Rıfat Atılhan, Atatürk tarafından Filistin ve Ortadoğu’da ‘’İSTİHBARAT’ ’tan sorumlu olarak görevlendirmiş, gelen raporlarla Atatürk Filistin ve Türkiye için esas tehlikenin Yahudi lobileri ve kurulması için çalışılan İsrail’den geleceğini görmüş ender liderlerden birisidir.

Dünya üzerinde, cesaretle MASON localarını kapatan tek lider ATATÜRK’tür. İngiltere, İsrail 1936’da kurulacak dediğinde, 1937’de Atatürk ‘’Canımız pahasına buna karşı çıkarız’’ demiştir. Atatürk’ten bu güne kadar Mason localarına, Siyon ve Simonlara karşı hiçbir Türk
idarecisi Atatürk’ün gösterdiği cesareti ve kararlılığı gösterememiştir. Atatürk Ankara’yı başkent ve yeni bir Devletin kurulmasın isterken, Osmanlı Devlet bürokrasisi dediği aslında Yahudilerin bu sefer Devlet bürokrasisine sızmasını engellemek istiyor ve gereğini de bir müddet yerine getiriyor.

Atatürk öldükten günümüze kadar hiçbir yönetici bu hassasiyete önem vermiyor. Tabi olarakta SİYON ve SİMON hizmetkârları rahatlıkla Türk Devletine sızıyor. Dolaysıyla yerli ve
Milli sözleri ve görüşleri boşlukta kalıyor.

Türkiye’de yapılan İHTİLALLER ve KALKIŞMALARIN, bağlı oldukları Başbakan’a ve Cumhurbaşkanına bilgi verilmemesidir. Vede faili meçhul cinayetlerdir. Mesela neden Devlet 5 yıldır FETÖ terör örgütünü çözüp bitiremiyor da insanların birbirinden şüphe etmesi ve
mağduriyetleri önlenemiyor? David Rockefeller açık ve net olarak; ‘’ Atatürk yüzünden planlarımızı yarım yüzyıl ertelemek zorunda kaldık’’ demek cüretini göstermiştir. Türkiye’de Rockefeller ve benzerlerinin burslarıyla okumuş, mastır ve araştırma yapmışların tamamı ‘’MİLLİ İSTHBARAT’’ tarafından gerçekten incelenip ne oldukları devlet kayıtlarına geçirilmeli ve takip edilmelidir.

Birçok cüretkâr görüşleri sıralayan Rocfeller; ‘’ İslamiyet’i yıkmak istiyorsak önce Türkiye’den başlamalıyız. Bizimle işbirliği yapanlar, çok yakında yenidünya hükümetinde kendi bölgelerini bizim idaremiz altında yönetecekler. Üçüncü sınıf ülkelerin halkları eğitim düzeylerine göre işçi olarak çalışacaklar, bizim gibi gelişmiş halklar da bunların üstünde yönetici olarak görev yapacaklar…’’ diyebiliyor.

Rockefeller; Osmanlının, Türkiye Cumhuriyetinin, Atatürk’ün ve Türkiye’nin kalkınmasının düşmanı Dünyadaki Yahudilerin koruyucusudur. Dahası Fetö Terör örgütü lideri Gülen’i ABD’ye götüren ve orada da koruyandır. Atatürk’e düşman olanları bu millet iyi araştırmalıdır, çünkü bu düşmanlık devletini yıkmak için yapılmaktadır.

HAYROLA, MUVAFFAK OLA, MUZAFFER OLA.
 


17.09.2021 10:23:00

Rasim Gül

ATATÜRK, İSRAİL’E KARŞI ÇIKAN TEK LİDER

ATATÜRK, İSRAİL’E KARŞI ÇIKAN TEK LİDER