Yıllar önce yapılacakken yarım bırakılan Aksaray-Ortaköy yolunda meydana gelen ölümlü trafik kazasında kaybedilen  canlar bir daha geri gelmeyecek.
  Siyasiler tarafından yapılan açıklamalarda ;ihalesi yapıldı yapılacak dendi.Yapılmadı ,Maddi hasarlı ve can kayıplı  trafik kazaları devam ediyor.
   Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu yaptığı açıklamada;Aksaray-Ortaköy yolunun yeniden ihale edildiğini ve yakında çalışmalara başkanacağını belirtti.Biz bu haberi sosyal medyada duyurduk,lakin kimse inanmadı.İnşallah yolumuz yapılırda inanmayanlar mahçup olur.
ORTAKÖY YUNUS EMRE FESTİVALİ?

Geçen yıl yapılan Ağaçören Ceviz Festivali çok başarılı olmuştu.
Aksaray’a geldiği günden beri çok başarılı çalışmalara imza atan ve Aksaray’ı kış uykusundan uyandıran değerli valimiz Hamza Aydoğdu,yaptığı açıklamada;Aksaray ve ilçelerinin tanıtımı için, her ilçede bir festival planlarının olduğunu beyan etmişti.
Bizlerde sosyal medyayada Ortaköy’de festival olursa konu ne olu diye sorduğumuzda “Ortaköy Yunus Emre Festivalinin Ortaköy’e yakışacağını önerilmişti.
ORTAKÖY ORGANİZE SANAYİ?

Aksaray Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu ve Siyasilerinde katkısı ile Sultanhanı-Eskil ve Ortaköy Organize Sanayi Bölgeleri kuruldu.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
  Basından izlediğimiz kadarıyla;Sultanhanı’na 1500 kişinin çalışacağı fabrika,Eskil’e 1000 kişinin çalışacağı Fabrikaların yakında açılacağı duyuruldu.
Ortaköy Organize Sanayi Bölgesi için Fabrika yatırımını kimse duymadı,bilmedi.
Oraköy Üvey Evlat mı?


3.08.2022 12:18:00

Cemalettin Öztürk

AKSARAY-ORTAKÖY YOLU (Ortaköy Üvey Evlat mı?)

AKSARAY-ORTAKÖY YOLU (Ortaköy Üvey Evlat mı?)