Atalarımızın” Elimize ne döktün ki yüzüne sıvayayım” sözüyle fedakârlıkların ve yardımlaşma ile destek olmanın karşılıklı olduğu belirtilmektedir.

   Siyasetçiler ise bu konuda yeri geldikçe yaptıkları konuşmalarında” Siyasetin hizmet sanatı” olduğunu söylerler.

AKSARAY SEÇMENİ 18 YILDA TÜM MAHALLİ VE GENEL SEÇİMLER İLE REFERANDUMLARDA HÜKÜMETE SAĞLADIĞI MAKSİMUM DESTEĞİN KARŞILIĞINI İSE KESİNLİKLE ALAMADI!!!

   Siyasetçiler orta başlığımızın üstünde belirttiğim siyasetin hizmet sanatı olduğunu söyleseler de söylediklerini her zaman her yerde yerine getiremeseler de, genel olarak gereğini yapmalarına rağmen maalesef  konu Aksaray olunca  ne hikmet ise 18 yıldır yapılan tüm mahalli seçimler, genel seçimler ile  referandumlarda Aksaray seçmeni tarafından istisnasız olarak Ak Parti desteklenmesine rağmen siyaset kurumu seçmenin bu desteği oranında kendilerinin yüzüne bulaştıracağı hizmetleri Aksaray’a ve Aksaraylıya çok gördüler!!!...

  Aksaray’ın bu kadar muazzam desteğine rağmen Aksaray’dan  kabineye giren bakan olmadığı gibi verilen sözlerde hakkıyla ve zamanında yerine getirilmedi.!!!

    Bunun en somut kanıtı ise 2004 Mahalli seçimlerinden önce başlayıp ardından 2009,10,11,14,15,17, ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise sonuncusu 2 Haziran 2018 de olmak ve daha sonrada Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından 15 Ağustos 2018 de ihalesinin yapılacağı söylenen 2017 yılı yatırım programına alınan ihale öncesi tüm hazırlıkları tamamlanan Aksaray-Ulukışla demir yolunun ihalesinin halen yapılmaması.

    5 Şubat 2017 de ilimizi ziyaret eden dönemin UDH bakanı Ahmet Arslan tarafından demir yolumuzun ihalesinin yıl içinde yapılacağının belirtilmesinin yanında olması mümkün olarak görülen ilimizin ve güzergahta bulunan 11 ilçenin ve buralarda yaşayan 1 Milyon kişinin de can damarı olan, otobana göre 60 Km daha da kısa olan  E.90 Karayolunun inşaatı hızla devam eden Ankara-Niğde otobanından olabildiğince en az etkilenmesini sağlayacak olan tedbirler alınırsa Aksaray ile  bölgemizde yaşayan 1 milyon kişi ile birlikte Ak Partide kazanır.

AKSARAYLI SEÇMEN HAKKIMIZ OLANIN VERİLMEMESİ HALİNDE AK PARTİYE DESTEĞİNİN AZALACAĞININ SİNYALLERİNİ 2014 MAHALLİ SEÇİMLERİ, VE 2018 CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNE GEÇİŞİN İLK OYLAMASIYLA VE 2019 MAHALLİ SEÇİMLERİ ASINDA NET OLARAK ORTAYA KOYDU!

  Ak parti gereğini yapmaz ise Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesi referandumundan sonraki yapılan ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanına %76 oy veren seçmenin Ak Partinin vekillerine gelince %20 eksik puanla %56 oy vermeleri.

   2019 Mahalli seçimlerinde ise 2014’deki %56’lık desteği %26 düşüren Aksaray seçmenin daha da belirginleşecek olan  bu %26 ‘lık tepkisiyle Ak Parti de kaybedenlerden olacağı bu oy oranıyla ortaya koyduğundan gerekenin yapılarak  söz verilen hizmetlerin gerçekleştirilmemesi halinde kaybeden Aksaray ile birlikte Ak Partide olacaktır.!!!...

   Kazanmanın her zaman kaybetmekten  daha iyi olduğu göz önüne alınarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tabiriyle” Kazan ,Kazan” yönteminin uygulanarak ilimiz ve bölgemizle birlikte Türkiye’nin son 18 yılına damgasını vuran Ak Partin inde kazançlı çıkabilmesi için gerekenlerin zaman geçirilmeden yapılması, yaptırılması, aksinden ise karşılıklı sebep olunacak olumsuzluklar göz önüne alınarak fersah, fersah kaçınılması dileğiyle.

   Resmen il oluşumuzun 31. Yıl dönümü kutlu olsun. Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.

 


22.06.2020 00:35:00

Ali Genç

Ak Partide Abat Olur

Hizmetler Zamanında Gelirse Aksaray’la Birlikte Ak Partide Abat Olur