İlçe kongrelerini tamamlayan MHP, 13. İl Kongresin de, Avukat Mustafa Çölkesen’i il başkanı seçmesini müteakip arkadaşlarla, başkana ve heyetine hayırlı olsun, ziyaretinde bulunarak, Aksaray’ımız hakkında sohbet ettik.

 Başkanla ilk defa sohbet ettik, gerçekten başarılı olacağı kanaatine vardım. Öncelikle sizi dikkatle dinliyor ve cevabı ondan sonra veriyor. Bu durum seçilmişlerde az gördüğüm bir haslettir. Genelde sizin ne demek istediğinizi tam anlamadan, üstten bir bakışla kafalarında ne varsa ona göre cevap verirler.

 Birde size biraz kızgın veya sizi kendilerine karşı gibi görüyorlarsa, ne sorarsanız sorun ne söylerseniz söyleyin hiç farketmez bildiklerini okurlar. Başkan Çölkesen’de böyle bir durum olmamasına memnun oldum.

Ülkemizde ve İlimizde gerçekten ciddi mesuliyet yüklenen Milliyetçi Hareket Partisinin, milletvekiline, İl başkanına ve bütün yöneticilerine ve hatta taraftarlarına büyük görevler düşmektedir.

Bizim görüş ve dileğimiz, büyük ortakla Aksaray’a yapılacak yatırımlarda ve ilin valisinden en kıdemsiz devlet çalaşanına kadar en verimli şekilde çalışmalarının sağlanmasıdır.

Muhalefetinde, görüş ve önerilerine gerçekten önem vererek, gereken işlerde birlikte hareket etmektir. İnanıyorum ki cumhuriyet ve demokrasininde özü budur.

Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkan Mustafa Çölkesen ve tüm yönetim kadrolarına, 2023 genel seçimlerine kadar çok büyük görevler düşmektedir. Bildiğim ve gördüm kadarıyla tüm Aksaray halkının gözü bu kadroların üzerindedir.

Aksaraylı, yatırım ve üretim istiyor. Huzur, güven ve istikrar istiyor. İş alanlarının açılmasını istiyor. Eğitim ve öğretimde, iller arasında ön sıralarda yer almak istiyor. Aksarayın şehir ve kendisinin şehirli olmasını ve çağı yakalamak istiyor.

Yine Aksaray’ımızın; yıllardır özlediği fakat bu güne kadar gerçekleşemeyen: Hasandağı ve Ekecikin çeşitli alt yapı yatırımlarıyla halkın hizmetine açılmasını,

Tuzlu Su diye bilinen sahanın, ‘’Millet Bahçesi’’ projesi şeklinde halkın hizmetine açılması, şehirleşmemizin sağlanması ve benzer konularda çalışmaların yapılması ve olan çalışmaların hızlandırılmasının sağlanmasını istiyor. 

     Hayrola, Muvaffak Ola, Muzaffer Ola.

 


20.10.2020 06:56:00

Rasim Gül

MHP İl Başkanı Çölkesen’i Ziyaret Ettik

MHP İl Başkanı Çölkesen’i Ziyaret Ettik