Partilerde artık il ve ilçe başkanlarının seçimle değil atama ile gelmesi iyice yerleşti. Siyaseten ve demokratik olarak atama elbette doğru değil. Yarışmanın neden tercih edilmediğini izah edebilmenin imkânı yok. Siyasetle uğraşanların düşüncelerine önem verilmemesi heyecanı yok ediyor. Liderler başkalarının düşünmesine gerek görmüyor. Sadece lider doğrultusunda görev yapmaları yeterli bulunuyor. 

Safi Somuncuoğlu, Şaban Bostan, Latif Ağır, Fatih Yıldırıcı, Kadir Karatay ve Hüseyin Altınsoy olmak üzere 19 yılda 6.cı başkan Hüseyin Altınsoy, 2. ci defa göreve geldi. Aksaray’da 2023 Genel seçimi, AKP nin en zor seçimi olacak. Hüseyin Altınsoy’un işi gayet zor görünüyor. Önemli olanda zoru başarmak.

Bütün seçimlerde ve referandumlarda, rüzgâr devamlı AKP nin arkasından esti. Taki 2019 mahalli seçimlerine kadar. 2019 Mahalli seçimlerinde sihir bozuldu, AKP nin arkasından esen rüzgâr bitti. Artık AKP çalıştığı ve ürettiği hizmet kadar destek bulacaktır. Hüseyin başkan ve adaylar ne ekerse onu biçecekler. Ambar ve buzdolabındaki erzak bitti. Örneği 2019 Aksaray Belediye seçimi; Ak Parti 45.253, (%40.47 ), MHP 44.015, (%39.37)
Ak Parti il kongresinde seçilen Hüseyin Altınsoy ve yönetiminin hayırlı olsun diyor, başarılı olmasını diliyorum. Kongredeki her zaman olduğu gibi eski yapılanlarla övünüldü. Türkiye genelinden bir türlü Aksaray’a gelinemedi 
Halkın dört gözle beklediği ise 2023’e kadar nelerin yapılacağının anlatılmasıydı. 

Hüseyin Altınsoy, beyefendidir, kavgacı ve iftiracı değildir. Dileğim ikinci İl Başkanlığında dahada barışçı ve toparlayıcı olsun. Çünkü bu son şansıdır. Bütün Aksaray halkının dertleriyle ilgilenip, düşünenlerin düşüncelerine en azından saygı duyması ve gerçekten başkan olmasıdır.

Hüseyin Altınsoy, genel başkanın Aksaray’daki temsilcisidir ve güçlüdür. Önemli olan bu gücü hak-adalet ve gerçekler için kullanmasıdır. Aksaray’ın eğitim, tarım, hayvancılık, turizm ve sanayisinin gelişmesi için kullanmasıdır. Torpil için listeler hazırlamamalıdır. Torpil dünyanın en adaletsiz ve vicdansız unsurudur. Türkiye ne yazikki bu felaketten Cumhuriyet tarihinde bir türlü kurtulamadı.

Mevlana, ‘’…Dünle beraber gitti, cancagızım, / Ne kadar söz varsa düne ait. / Şimdi yeni şeyler lazım.’’ diyor. Allah aşkına Aksaray için, ne yapıldığını dinlemekten kına geldi. Dünyada hiçbir halk devamlı geriye bakmaz devamlı ileriye, geleceğe bakar. Geçimine, huzuruna ve çocuklarının geleceğine bakar. Sizde AKP olarak 2021-22-23 içinde Aksaray’a yapacağınızı söyleyin de bilelim. İktidar öğünme yeri değildir, geleceği tanzim yeridir.

Basın mensubu arkadaşlar, hava alanı, trenin gelmesi, turizm ve birçok konuda sayısız haber yaptılar ve yazılar yazdılar, sonuç çıkmadı, çıkan seste inandırıcı olmadı. Hüseyin Altınsoy, başkanlığı süresi içinde ana meselelerden birini veya ikisini gerçekten yaparsa yeter. Çünkü halkın başkanı olmak zor değildir.

Hüseyin Altınsoy il başkanı olarak, diğer il başkanlarıyla bir çay içse kıyamet mi kopar? Hemşerilik bilinci ve Aksaray’ın birlikteliği âleme ilan edilse kim neyi kaybeder? Hatta bu çay içme basın huzurunda olsa daha da mükemmel olmaz mı? Haydi, Hüseyin başkan 19 seneden sonra bazı konularda ilkleri yapta, farklı bir başkan olacağını göster hem sen, hemde partin kazasın.
                                                                                           Hayrola, Muvaffak Ola, Muzaffer Ola.  


H.K.
19.02.2021 10:41:35
KEŞKE ŞEHRİMİZİN YÖNETİMİNDE YETKİYİ ELİNDE TUTAN SİYASETÇİLER DE SİZİN KADAR AKSARAY SEVDALISI OLSA. SİYASETİN İL TEŞKİLATLARI ADETA ''MÜTEAHHİT ÇIKARLARINI KORUMA İL BAŞKANLIĞI'' GİBİ VE FETONUN YERLEŞTİRDİĞİ VASIFSIZ KRİPTO BÜROKRATLARI KORUMA KURULU GİBİ ÇALIŞIYOR. İKTİDARIN TÜRKİYEDE YAPTIKLARI İLE ÖVÜNÜYORLAR. AMA AKSARAY'A YAPILAN TEK YATIRIM YOK. YATIRIM İÇİN GEREKEN; ÜRETTİĞİN ÜRÜNÜ PAZARA ULAŞTIRACAK YOLDUR, NE YAZIK Kİ OTOBAN ARTIK AKSARAY'DAN DEĞİL NİĞDE'DEN GEÇİYOR. DEMİRYOLU BU GİDİŞLE ZATEN HAYAL, GEÇMİŞTE BİR VALİNİN GAYRETİ İLE BİTME NOKTASINA GELEN HAVAALANI BAZI SİYASİ AMAÇLARA KURBAN EDİLDİ. NE YAZIK Kİ AKSARAY'DA MEHMET ALTINSOY-RAŞİT DALDAL-AHMET YAŞAR OLABİLECEK BİR SİYASETÇİ DAHA ÇIKMADI VEYA ÇIKARILMADI. YAZIK ÇOK YAZIK....

19.02.2021 07:22:00

Rasim Gül

AKP, İL BAŞKANLIĞINA ATANAN, HÜSEYİN ALTINSOY’A BAŞARILAR

AKP, İL BAŞKANLIĞINA ATANAN, HÜSEYİN ALTINSOY’A BAŞARILAR