Ak Parti yönetimi değişik düşünenleri ‘’FİŞLEME’ ’ye başlarsa kendisi kaybeder.  Parti sanki her işi halletmiş de insanları fişleme kalmış. Fişlemeyi emniyet ve jandarma yapar, fişlenen aynı zamanda ‘’SAKINCALI’’ vatandaş sayılır.

Şimdi Deva Partisini ben kurmadığıma ve en ufak bir katkım olmadığına göre benim dedikodumu yapanlar aceba ne yapacaklar? Tabi ki bazı parti yöneticilerine hakkımızı helal etmiyoruz.

Geçmişte insanları fişleyen bütün iktidar mensupları gittiler ne kendilerinin ne de atlarının izi kalmadı. Ama hak ve adalet uğruna yürüyenlerin isimleri yaşıyor ve yaşamaya devam edecek.  

İktidar ve devlet gücünü arkasına alarak, kabadayılık yapanlar bilmeli ki, bu yol çıkmaz. Geçmiş iktidar dönemlerinde insanlara saldıran sahte kabadayılar türemişti, Millet bu fanatikleri gönderdi.

 Sahte kabadayılar, kendileri yok olduğu gibi ait oldukları partilerini de ya yok ettiler ya iktidardan indirdiler yahutta iktidara gelmesini önlediler. Ak Parti’dekilerde bu gidişle partilerini küçültüyorlar. İlmine, insanlığına güvenilen vekilde ses çıkarmıyor ya, söylenecek söz bulamıyorum.

Bütün Aksaraylılar şunu iyi bilmeli ki 2002 den bu yana seçim ve referandumlar da, Ak Partiye oy vermeniz çok önemli olmaktan çıkmış. Vicdan, ADALET, VEFA denen ve insan için önemli olan duygular rafa kaldırılmış.

Bu fişlemeleri biz, 1971 muhtırasında, 1980 ihtilalinde, 28 Şubatta ve benzeri zamanlarda çok gördük ancak FİŞLEMEYİ polis ve jandarmanın yaptığını biliyorduk. Bu güne kadar parti fişlemesini ne duyduk ne de gördük.

Başka siyasi partilerle ilgilenleri, bürokratlara hedef göstermek hiçbir şeyi değiştirmez. Ancak devleti ve bürokratı aşındırır ki bu da İnsanları sertleştirmekten başka bir işe yaramaz.  Adaletsiz davranan bürokrat da gün gelir hesabını verir.

Dünü, bu günü ve yarını düşünmek sadece seçilen ve atanan vali, milletvekili, belediye başkanından oluşan üç-beş kişiye mı ait? Beyler kendinize gelin, başınızı kaldırın, kulağınızı ve gözünüzü açın en az sizin kadar bu ili ve ülkeyi sevenleri göreceksiniz. 

Bir zamanlar seçimlerde alınan 75.000 oyu, halka yukarıdan bakarak 45.000 ne indirdiniz. Şükredin ki karşınızda muhalefet yapmayı bilen muhalefet yok dolaysıyla şimdilik dikensiz yolda yürüyorsunuz. Ancak halkın canı yanmaya başladı, bundan da korkun.  

Aklınızı ve gücünüzü, Aksaray’a iş sahaları açmaya, eğitim ve sanatını yukarılara çıkarmaya kullanın, bizde saygı duyalım. İnsanlarımızı ayırmayı, fişlemeyi, bizden, sizden nitelemesini bırakın. Bırakmasanız da gücünüz ancak kalp kırmaya, birazda mağdur etmeye yetebilir.

Birçok insanımız,’’ Halep’e giden, deve kervanı gibidir teneke tıngırtısından ürkmez’’. Veya ‘’Keskin sirke küpüne zarar verir’’. Atasözlerini asla unutmayınız. Şu an halk sizi yukarı çıkardı eyvallah. Aynı halk indirmesini de bilir.

Yıllar geçti hala hak, hakikat ve adaletle yönetmeyi öğrenemediniz gitti. Kalan sürede de öğrenip halkı kucaklamanız beklenmiyor. Bazı bürokratın çabalaması da boşa gider, kendilerine de yazık ederler. Bir gün gelir, ya kanunlara yâda yaratanın kanununa herkes yaptığının hesabını verir. Vesselam.H

ayrola, Muzaffer Ola, Muvaffak Ola.

 

 

 


Sefa Demir
31.10.2020 15:16:30
Abi her yazinizı okumaya gayret ediyorum kaleme almış olduğunuz yazıların Bütün Aksaray lıların görüşlerini olduğu kanaatindeyim Avustralya dan selamlar

Sefa Demir
31.10.2020 15:16:33
Abi her yazinizı okumaya gayret ediyorum kaleme almış olduğunuz yazıların Bütün Aksaray lıların görüşlerini olduğu kanaatindeyim Avustralya dan selamlar

31.10.2020 12:37:00

Rasim Gül

AK PARTİ, DEVAYI KURUYOR DİYE BENİ ‘’FİŞLEMİŞ"

AK PARTİ, DEVAYI KURUYOR DİYE BENİ ‘’FİŞLEMİŞ "