Aksaray Aksaray olalı böyle kapsamlı bir fuar görmedi.

        Kitap fuarına girerken bile kendinizi mutlu hissediyorsunuz.Sanki büyük bir şehirde fuarda gibisiniz.Bu kadar yayın evini  ve yazarı bir araya getirmek kolay olmasa gerek.

       Kitap, insanları başka dünyalara götüren,hayata başka başka pencerelerden bakmayı öğreten ve insan beynini çalıştıran bir dost,iyi bir arkadaş.Lütfen Kitapsız Olmayalım.

Bugünün internet dünyasının  insanları kitaptan uzaklaştırdığını düşünüyorduk.Ama yanılmışız. 

    Aksaray 2.Kitap Fuarına gelen kalabalığı görünce fikrimiz değişti.Aksaray´da da kitabın okunduğunu görüp memnun olduk.Kitap almak için insanlar kuyruktaydı.

         Fuar içinde hizmet veren,Aksaray Belediyesi Çocuk Festivali de görülmeye  değer.Oyun parkında çocuklar doyasıya eğleniyorlar.Belediye ve Emniyet Müdürlüğü Fuar Alanına Kurdukları Parkurlarda,  çocukları  hem eğlendiriyor, hemde onların anlayacakları trafik bilgilerini veriyor.Çok güzel bir uygulama.Belediye ve Emniyete teşekkür ediyoruz.  

       Belediyenin AKMEK  öğreticileri yaptıkları eserleri sergiliyorlar.Çok güzel eserler meydana gelmiş.Ellerine sağlık.Usta öğreticiler çocuklara yağlı boya ve diğer dallarda uygulamalı eğitimler veriyorlar. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

        İlimizdeki özel kurumlar yaptıklarını tanıtıyor. Aksaray´ı tanıtmak adına açılan stand.Aksaray´ın tarihi eserlerinin minyatürlerle tanıtıyordu.Görülmeye değer güzellikler sunuyorlar.Bugünlerde görsel medyada sık rastladığımız  bir reklam var.                     ´´Anlatılmaz Yaşanır.İşte Görüyorsunuz´´  Fuarı görmek lazım.Küçüklerin ve büyüklerin mutluluklarına şahit olmak lazım.

        Aksaray 2.Kitap Fuarını ilimize kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyoruz.

       AKSARAY´DA İYİ ŞEYLER (DE) OLUYOR

 


24.04.2018 22:52:53

Cemalettin Öztürk

2.AKSARAY KİTAP FUARI

2.AKSARAY KİTAP FUARI