Son iki-üç yıldır, Evren Başkanı dikkatle takip ettim. Dolaysıyla yakinen tanıma fırsatını buldum. Aksaray ve Türkiye sevdalısı gayet gerçekçi, yaratılanı yaratandan dolayı seven ve sayan bir yapıya sahip. Sağlam karakteriyle, aklı, vicdanıve hizmet aşkını ön planda tutması, tarafsız hizmet yapması en büyük gücü olmuştur.

İki yılı koronabelasıyla,18 ayı tasarruf tedbirlerini aşmak, 18ayı da iç ve dış muhalefetin engellerini aşmakla geçti. Daha beteri, kendinden evvel bir kısım vasıfsız kişileri,belediyeye doldurdukları için hizmet üretimi bir türlü istediği seviyeye gelemedi. Bütün bunlara karşısındayılmadı gerilemedi, belediyenin imkanlarının kuruşunu çarçur etmeden hizmete harcamasıyla sayısız hizmetleryapmayı alnının akıyla becerdi.

2. Dönem önündeki engellerin tamamı kalkmış göründüğü için her yönüyle, özellikle hizmet açısından başka bir Evren Dinçer göreceğiz. Dolaysıyla Aksaray kazanacak, Aksaray halkı hizmete doyacak.70 yıldır yapılan belediye hizmetleri en üst seviyeye çıkacaktır.Daha net bir ifadeyle hizmet yönünden bir milat olacaktır. Bu hizmetin arkasında başta Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Sivil Toplum Örgütleri ve halk olacaktır.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray ve Evren Başkan için gerçekten büyük şans. Hangi görüşte olursanız olun, Cengiz VekilTürkiye Büyük Meclisinde bulunan 600 milletvekilinin içinde hiç şüphesiz ilk 25’in içinde yer alacak, birikime, karizmaya sahiptir.Dünyanın her ülkesinin parlamentosunda, Türkiye’yi en üst düzeyde temsil edebilecek engin bir tecrübeye, kültüre ve devlet adamlığına sahip olması, çeşitli kıskanmalara yo açıyor. Allah nazardan esirgesin.

Türk siyasetinin önemli isimlerinden biri olarak öne çıkan Cengiz Vekil, halkın nabzını tutan, sorunlara çözüm getiren, düğümleri çözen ve vizyonuyla umut veren bir lider olarak yoluna devam ediyor. Milletvekili olarak görev yaptığı süre boyunca etkileyici bir başarı sergiledi. İlin birlik ve beraberlik düzenini sağladı. Halka olan bağlılığı, her görüşü olanı dinlemekteki sabrı takdir edilmektedir.

Toplumun farklı kesimlerinden gelen farklı sesleri dikkate alarak siyasetini şekillendirme çabası, onu sadece bir siyasetçi değil, aynı zamanda gerçek anlamda halkın temsilcisi haline getiriyor. Halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını anlayarak, onların refahı için çalışmayı ilke edinmiş olması Aydoğdu’nun liderlik vasıflarını öne çıkarıyor. Bu dönem, Hüseyin Altınsoy vekil ve Evren başkanla birlikte Aksaray’ın çehresini tamamen değiştirecekleri bekleniyor.

Aydoğdu’nun başarısının ardında sadece kişisel çabaları değil, aynı zamanda dürüstlük, şeffaflık ve adalet gibi temel değerler üzerine inşa edilmiş olan vekillik anlayışı toplumun güvenini kazanmasın sağlıyor. Siyasi karmaşada etkinliğini güçlendiriyor.Türk siyasetine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Aynı zamanda rahmetli Mehmet Altınsoy ve Sadi Somuncuoğlu’nuda şahsında temsil ediyor.

Şimdi halkın beklediği, Cengiz AydoğduVekilin önderliğinde;Hüseyin Altınsoy vekille, birNisan’daikinci dönemine başlayacak Başkan Dr. Evren Dinçer’le birlikteAksaray’a,bugüne kadar görülmemiş hizmetler yaparak tarihe geçeceklerine inanılıyor.

HAYROLA, MUVAFFAK OLA, MUZAFFER OLAÇ


68
26.02.2024 08:14:02
BEŞ YILDIR DÜZGÜN BİR HİZMET GÖRMEDİK Kİ İKİNCİ DÖNEM OLSUN, KİBİR, İNSANLARI KÜÇÜMSEME, YAKINLARINA İŞ VE MAKAM, SANKİ AKSARAY'DA ADAM YOK GİBİ BELEDİYE KURUMLARINA KAYSERİ'Lİ, MARAŞ'LI, MALATYA'LI VE DAHA BAŞKA ŞEHİRLERDEN VASIFSIZ İDARECİLER, OY VERENE YAZIKLAR OLSUN...

24.02.2024 10:12:00

Rasim Gül

2. DÖNEM, BAŞKA BİR EVREN DİNÇER GÖRECEĞİZ

2. DÖNEM, BAŞKA BİR EVREN DİNÇER GÖRECEĞİZ