Ziynet Eşyalarını Çalan Hırsız Yakalandı

Ziynet Eşyalarını Çalan Hırsız Yakalandı

Ziynet Eşyalarını Çalan Hırsız Yakalandı

 

             Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunalar yer verildi.  27 Aralık günü saat:15.00 sıralarında İkametten Hırsızlık olayının olduğu öğrenilmesi üzerine Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri belirtilen yere ivedi olarak intikal ettiklerinde, ikamet önünde park halinde olan aracın içinde bir bayanı görmeleri üzerine çevrede yapılan detaylı araştırmada bu bayanın binalara girdiği tespit edildi.

               İkamet sahipleri ile yapılan görüşmelerde ikametlerden birinin kapısının açıldığı ve ev içerisinin dağınık vaziyette bulunduğu ayrıca, ikametten altın bilezik,  altın bileklik ve altın yüzüklerin çalındığı tespit edildi. 

            Ekiplerimiz tarafından yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne getirilen bayanın A.G. isimli şahıs olduğu tespit edilerek, yapılan sorgusunda çaldığı altınların yerini itiraf etmesi üzerine bahse konu altınlar bulunarak sahibine teslim edildi.

        Yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen A.G, çıkarıldığı mahkeme tarafından Tutuklanarak cezaevine teslim edildi.Kamuoyuna  saygı ile duyurulur.  



TİGAD GENEL BAŞKANINDAN ELAZIĞ TEMSİLCİSİNE SALDIRIYA TEPKİ!
Türkiye-Afrika ilişkilerini güçlendirecek zirve İstanbul’da
Eylül, son 55 yılın en sıcak ayı oldu... Türkiye yağışları son 52 yılın en düşük seviyesinde
Dervişoğlu’ndan Gazze ve ekonomi mesajları... Türkiye ateşkeste garantör ülke olarak etkin rol oynamalı
Hizmette en yüksek artış mesleki ve bilimsel oldu
Ekim ayı SED ödemeleri hesaplarda
İnşaat üretimi yıllık yüzde 25 arttı, aylık yüzde 0,9 azaldı
Yerli Malı Tebliği’nde değişiklik! Yazılım ürünlerine yüzde 100 yerli kabulü getirildi
“Bozkırın Tezenesi” Kocaeli’de türkülerle anıldı
TZOB: Kırsaldaki kadınların çoğunun halen güvencesiz
Aksaray Üniversitesi’nin ev sahipliğinde BKM Çok Güzel Hareketler Oyuncusu Tuğba Yılmaz öğrencilerle buluştu
Evde Bakım Yardımı hesaplarda
ASÜ İletişim Fakültesi öğrencileri TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda finale kaldı
CHP lideri Özel’den komisyon eleştirisi
Ücretli çalışan sayısı Ağustos’ta arttı... Ticaret-hizmet sektörü lider
  • Çarşamba 17.5 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.5 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.5 ° / 13.5 ° false