Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

ZİRAAT ODASI BAŞKAN ADAYI ESER; “BİZLER ASLA TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZLERİ VERMEYİZ”DEDİ.

ZİRAAT ODASI BAŞKAN ADAYI ESER; “BİZLER ASLA TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZLERİ VERMEYİZ”DEDİ.

Ziraat Odası Başkan Yardımcılığının yanı sıra Kırmızı Et Üreticiler Birliği ve Kasaplar Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Kadir Eser Ziraat Odası Başkan adaylığında bende varım dedi.

Ziraat Odası Başkan Yardımcılığının yanı sıra Kırmızı Et Üreticiler Birliği ve Kasaplar Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Kadir Eser Ziraat Odası Başkan adaylığında bende varım dedi.
Ziraat Odası Başkan Adayı Kadir Eser yaptığı açıklamada; “ Baba mesleği olan tarım ve hayvancılık da yıllardır faaliyet gösterdiği belirterek, Bizi ilimiz Tarım ve Hayvancılığı ile uğraşanlar yakından bilir ve tanır. Yıllardır bu topraklarda üretim yapmaktayız. Kendimizde doğrudan üretici ve çiftçi bir aile geldiğimiz için çiftçilerimizin sorunlarını ve çözümlerini yakından takip edip bildiğimiz için ve çiftçi arkadaşlarımızın yoğun talebi ve desteğiyle ile Ziraat Odası Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Çiftçimizin Çözüm Bekleyen Birçok Sorunları Var

Ziraat Odasının büyük bir kurum olduğunu söyleyen Ziraat Odası Başkan Adayı Eser; “Hepinizin bildiği üzere ilimizde tarım olmazsa olmazlarımızdandır. Tarımla geçimini sağlayan çiftçilerimizin sorunları ve çözümüyle Ziraat Odamızın üzerine büyük yük düşmekte. Geçmişten günümüze Ziraat Odası Başkanları ve yönetimi az ya da çok çiftçilerimize hizmet etmişlerdir. İlimiz tarımına ve hayvancılığına ivme kazandırmış emeği geçmiş herkese teşekkür ederim diyen Eser, İlimiz tarımı için yapılacak daha çok önemli işler var ve çıtamız her geçen gün yükselmekte. Hali hazırda çiftçimizin çözülmesi gereken sorunları bulunmakta. Allah nasip ederde Ziraat Odası Başkanı seçilirsek, güçlü bir yönetimle çiftçimizin çözülmesi gereken sorunlarına ivedilikle ve sağlam projelerle çözüm olacağız” dedi.

Çiftçimiz Yeterince Teşviklerden Faydalanamamıştır

Milletin Efendisi olan çiftçilerimizin her alanda kendilerini ve üretimlerini geliştirmek için sağlam projelerin olması gerektiğinde dikkat çeken Ziraat Odası Başkan Adayı Eser; Ne yazıktır ki ilimiz birçok Avrupa Birliği hibesi ve desteklerden layıkıyla yaralanamamıştır ve alınan hibe ve desteklerde devede kulak misalidir. Oysa ilimizde birçok vasıflı üretecimiz bulunmaktadır. Bu üreticilerimize sağlam projeler sunulabilir ve bu projeler takip edilerek ilimiz çiftçisi bu teşviklerden daha çok faydanalan bilirdi. Seçim süresi boyunca Aksaray Tarımında ve Hayvancılığında ses getirecek çok önemli projelerimizi kamuoyu ve üreticilerimiz ile tek tek paylaşacağız” dedi.

Bizler Asla Tutamayacağımız Sözleri Vermeyiz

Ziraat Odası Başkan adaylığı için bana destek olan ve yanımda bulunan bir birinden değerli vefakâr ve cefakâr meslektaşlarım çiftçi kardeşlerime desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum diyen Eser, Bizleri bilen bilir. Asla tutamayacağımız ve yapamayacağımız sözler vermeyiz. Çiftçimizin alın terinde kimselere peşkeş çektirmeyiz” şeklinde konuştu.

 

 

 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı