Ziraat Mühendisleri Odasından Bayır Bucak Türklerine 1 TIR Yardım

Ziraat Mühendisleri Odasından Bayır Bucak Türklerine 1 TIR Yardım

Ziraat Mühendisleri Odasından Bayır Bucak Türklerine 1 TIR Yardım

 

Aksaray´da Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı tarafından Suriye´de yaşam mücadelesi veren Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik bir tır gıda yardımı gönderildi.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Aksaray genelinden yardımlar toplandı. Özellikle gıda maddesi içeren yardım dün Perşembe Semt Pazarı´nda gerçekleştirilen uğurlama töreninin ardından Suriye´deki Bayır-Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Gerçekleştirilen programa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

Burada bir açıklama yapan Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek, birlik ve beraberlik mesajı vererek, ?Ziraat Mühendisleri Odası olarak 2´inci yardım tırımızı da inşallah Bayır-Bucak Türkmenleri ulaştırmak için uğurluyoruz. Türk Milleti´nin ne kadar yardımsever olduğunu, son günlerde yaşadığımız yardımlarla beraber görüyoruz. Allah´ım memleketimize, milletimize o kötü günleri yaşatmasın. Bunun için artık bizim birlik ve beraberlik içinde olup güç birliği yapmamız gerekiyor. Birlikte yaşamayı, barış ve güzellik içinde yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. İnşallah bu yardımlarımız gücümüzün yettiği kadar devam edecek? dedi.

Yapılan duaların ardından TIR Bayır-Bucak Türkmenlerine ulaşmak üzere yola çıktı.



Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu