Tarih: 11.06.2015 14:14

Zabun, Toprak Bayramı Nedeniyle Canbulut´u ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

           

    Halk arasında toprağın varlığını, önemini anlatmak ve kamuoyunda toprak bilincini oluşturmak amacıyla yurt genelinde kutlanan Toprak Bayramı Aksaray´da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

    Aksaray´da Toprak Bayramı kutlamaları münasebetiyle Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, Şube Müdürleriyle birlikte Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut´u ziyaret etti.

      Başkan vekili Canbulut, ?Kaybettiğimiz toprağın telafisi olmadığını bilerek yaklaşmalıyız? diye konuştu. Başkan vekili Canbulut, ?Dini inanışımıza göre ?Topraktan geldik yine toprağa gideceğiz´ bilinci ile hareket etmeliyiz. Bu bağlamda doğayı, çevreyi ve toprağı zararlı madde ve atıklardan korumak için her bireyin üzerine düşen görevi yapmalıdır? dedi.              

      Tarım İl Müdürü Bestami Zabun, 1945 yılında ilan edilen ve Türkiye genelinde ilk kez 2013 yılında kutlanan Toprak Bayramı münasebetiyle Aksaray´da yapılacak etkinliklerden bahsetti. Tarım Müdürü Zabun ayrıca, Toprak Bayramı nedeniyle yapılan resim yarışmasında birinci olan resmi Başkan Vekili Canbulat´a hediye etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —