Tarih: 10.06.2015 10:34

Yusuf Hakiki baba ortaokulu hentbolda ilklerin takımı oldu

Facebook Twitter Linked-in

                Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu Küçük kız ve erkek hentbol takımlarından sonra Yıldız Erkeklerde de Türkiye derecesi elde etti.

                Küçük kızlarda Türkiye 3.sü , Küçük Erkeklerde Türkiye 2. si olan Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu okulu Yıldız Erkeklerde de Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı. 27 Mayıs - 02 Haziran 2015 tarihleri arasında Adana ilinde düzenlenen Türkiye Birinciliği müsabakalarında B grubunda yer aldı. İlk maçının Uşak ile oynayan temsilcimiz 22-18 galip geldi. 2. Maçını ise Ankara TED Koleji ile karşılaştı, maçtan 22-20 galip ayrılan temsilcimiz grubundaki son maçında ise Bursa ile berabere kalarak grup birincisi çıktı. Çaprazda ise İstanbul ile karşılaştı, 18-14 yenilerek Türkiye finali oynama şansını kaçırdı. 3.lük ? 4. Lük maçında ise Bursa ile tekrar karşılaşan takımımız maçtan 24-22 galip ayrılarak Türkiye 3.sü oldu.

Aksaray`da ilk defa okullar arası müsabakalarda Yıldız Erkekler Hentbol dalında Türkiye derecesi elde eden Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu`nun bu başarıyı elde etmesinde  Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Pala ve Okul Müdürü Fuat Vurgun`un büyük gayretleri oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —