YILBAŞI İSLAM İNANCINA AYKIRI OLDUĞUNDAN KUTLANAMAZ!!! 

YILBAŞI İSLAM İNANCINA AYKIRI OLDUĞUNDAN KUTLANAMAZ!!! 

YILBAŞI İSLAM İNANCINA AYKIRI OLDUĞUNDAN KUTLANAMAZ!!!

* Hıristiyan ritüelleriyle yapılan yılbaşı kutlamasının İslam İnancına aykırı olması nedeniyle ilahiyatçılar tarafından verilen bilgide Müslümanlar tarafından o gün veya gecesi için hangi şekilde olursa her hangi bir kutlama yapılmasının doğru olmadığı belirtiliyor. 

YILBAŞI MİLYARLARCA ÇAMIN KESİLDİĞİ, İÇKİNİN SEL GİBİ AKITILDIĞI TAHRİF EDİLEREK HAK DİN OLMAKTAN ÇIKARTILAN HIRISTİYANLIĞIN DİNİ BAYRAMI NOEL’İN FİNALİ OLAN BİR KUTLAMADIR!!! 

   Hıristiyanlar tarafından bayram olarak kabul edilen Noel ile başlayan haftanın sonunda bu kutlamanın finali olarak Yılbaşı Kutlaması yapıldığından ilahiyatçılar bizim dinimizde başkaca dinlerin diğer uygulamalarıyla birlikte dini bayramlarının da kutlanmasının doğru olmadığını. 

   Ayrıca bu kutlamalarda milyarlarca çamın kesilmesi ve bir günlük kullanımdan sonra bunların atılması, alkollü içkilerin kutlamanın olmaz ise olmazı olarak görülerek alkol tüketimi ve kumarın olması ve bunlarında dinimiz tarafından yasaklandığı. 

   Bu nedenlerle Müslümanlar tarafından kesinlikle bu gün ve gecesine her hangi bir özel mana yüklenmemesini, hangi şekilde yapılırsa yapılsın yapılacak kutlamanın dinimizce yasaklanması nedeniyle aksini yapanların dinimizin emrini çiğneyecekleri belirtildi.(Haber Ali GENÇ) 



HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda