Tarih: 12.12.2016 14:55

Yeşim Pekmez; Ülkemiz için her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısı üzerine başlatılan ?Dövizini Bozdur, Oyunu Boz´ kampanyasını, ?Ülkemiz İçin her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz´ diyerek destekleyen Vali Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi döviz birikimini Türk Lirasına çevirdi.

Aksaray da ve Türkiye genelinde kampanyanın büyük ilgi ve destek gördüğünü ifade eden Pekmez; Aksaraylıların başlatılan kampanyayı daha da büyüteceğine inandığını belirterek; ?Halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine döviz bürolarına akın etti. Döviz tasarruflarını TL´ye çevirerek ülkemiz ekonomisine desteğini gösterdi. Bunun daha da büyümesi, desteklenmesi gerekiyor. Bizlerde döviz olarak yaptığımız tasarrufumuzu TL´ye çeviriyoruz. Herkesi bu konuda duyarlılığa davet ediyorum. Ülkemiz için her zaman tek yürek olmaya devam edeceğiz´ dedi.

Çetinler Döviz bürosu sahibi Ramazan Çetin ise kampanyanın Aksaray da büyük destek gördüğünü belirterek; Aksaraylıların döviz cinsi tasarruflarını TL çevirdiğini Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine vatandaşların yoğun şekilde döviz birikimlerini TL çevirdiğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —