Yeşim Pekmez Halı Atölyesini ziyaret ettiler.

Yeşim Pekmez Halı Atölyesini ziyaret ettiler.

Yeşim Pekmez Halı Atölyesini ziyaret ettiler.

Vali Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ?Gönül Elçileri Projesi? , Kültür ve Turizm Bakanlığı ?Unutulmaya Yüz Tutmuş Geleneksel El Sanatları Projesi? ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Kur ?Kadın İstihdamı ve Meslek Edindirme Projeleri? kapsamında Taşpınar Halı Dokuma Kursunu ziyaret etti.

Ziyarete Yeşim Pekmez´in yanı sıra 105. Dönem Mülki İdare Amiri Aksaray Kaymakam adayı Elif Nur Yaman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşleri Türkan Aktürk, Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Reyhan Karabağ da katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasında kurulan atölyeyi ziyaret eden Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindekiler İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden gelen eğitmen Neşe Katman´dan Taşpınar Halısı ve nasıl dokunduğu hakkında bilgi aldıktan sonra Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindekiler halı tezgahına oturarak dokunmakta olan halılara ilmek attılar.

Atölye ziyaretinden sonra kursiyerleri ile birlikte bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi ve beraberindekiler kursiyerlere başarılar dilediler.



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti