Tarih: 22.03.2018 16:45

Yeşim Pekmez; Alışverişler Hanımeli pazarından

Facebook Twitter Linked-in

Vali Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ?Hanımeli Pazarı´nı ziyaret etti. Ev kadınlarının el emeği göz nuru işleri, yöresel lezzetleri ve ev yapımı yiyeceklerin sergilendiği ve satıldığı ?Hanımeli Pazarı´nda kadınlarla görüşen Yeşim Pekmez Hanımefendi; pazarın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde; Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül´ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Reyhan Karabağ, Aksaray Kaymakam Adayı Fatmagül Dalmış ile Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu yanındaki Pazar alanında açılan ?Hanımeli Pazarı´nı gezdi.

Satış yapılan stantları gezerek ürünleri inceleyen Pekmez; Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Müdürü Canan Köse´den pazar ile ilgili bilgi aldı. Pazarda ev hanımlarının el emeği göz nuru hazırladıkları ürünlerin sergilenmesi ve satılması ile aile bütçelerine katkı sağlayacağı için çok önemli olduğunu belirten Yeşim Pekmez; pazara gelen kadınların Aksaray Belediyesi tarafından sağlanan bu ayrıcalığı iyi değireceklerine inandığını söyledi.

Pekmez; kadınların ellerinden hazırlanan her şeyin güzel olduğunu belirterek ?Hanımeli Pazarı´na Aksaraylıların mutlaka gelmeleri çağrısında bulundu. Pekmez kadınlara destek olunması amacıyla ihtiyaçlar doğrultusunda alışverişlerin bu pazardan yapılmasını istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —