Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Yeni Belediye Hizmet Binasında Fore Kazık İmalatı Tamamlandı

Yeni Belediye Hizmet Binasında Fore Kazık İmalatı Tamamlandı

Yeni Belediye Hizmet Binasında Fore Kazık İmalatı Tamamlandı

Aksaray Belediyesi tarafından vatandaşlara rahat ve konforlu ortamlarda hizmet verilmesi amacı ile yapımına başlanılan yeni Belediye Hizmet Binasının zemin güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Zemin güçlendirme çalışmaları kapsamındafore kazık imalatı tamamlandı  blokların temel atma çalışmaları sürdürülüyor.

Aksaray’a uzun yıllar hizmet verecek şekilde inşa edilecek olan yeni hizmet binası Hacılar harmanı Mahallesinde terminal yanında hayata geçiyor. Mevcutta bulunan Belediye hizmet binasının taşınması ile şehir merkezindeki trafik yoğunluğu azaltılarak şehre vizyon katacak bir proje Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in çalışmaları ile Aksaray’a kazandırılmış olunacak. 

Vatandaşlara kullanışlı, geniş ve ferah ortamlarda kaliteli hizmet sunmanın amaçlanarak başlanılan proje, Aksaray Belediyesine bağlı şehirlerarası otobüs terminali ile ticaret odasının arasındaki 66 bin metrekarelik arsaya inşa ediliyor. Yapımına başlanılan Yeni hizmet binası 31 Bin 816 metrekarelik kapalı alanda hayata geçecek. 4 Katlı olarak inşa edilmesi planlanan projede uzun yıllar hizmet verileceği şekilde her detay düşünüldü. Belediyeden hizmet almak isteyen vatandaşlar için ise proje alanında otoparklara ve yeşil alanlara yer verildi.

Şehrin çehresini değiştiren birçok projeyi hayata geçirenBelediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projeleri yakından takip ediyor. Başkan Dinçer, yeni belediye hizmet binasının da şantiye alanında incelemelerde bulundu.  Çalışmaları yerinde inceleyen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Seçim vaatlerimizden biri olan Yeni Belediye binamızın zemin güçlendirmesi adına fore kazık imalatını tamamladık Blokların temel atma çalışmaları ise devam ediyor. Mevcut Belediye binamız uzun Yıllar Aksaray’a hizmet verdi fakat şehrin yıllar içerisinde büyümesiyle artık ihtiyaçlara istenilen ölçüde hizmet veremiyor. Aksaraylı hemşehrilerimize daha nezih ve kullanışlı bir Belediye binasını hizmete sunmak için kolları sıvadık bu bağlamda ilk beton atma işlemimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu yeni binanın gelişmekte olan bir bölgede ve o bölgeyi dönüştürebilecek potansiyelde olması öngörülmüş bir proje olarak tasarladık. Proje tamamlandığında hem Aksaray’ımıza yeni bir merkez kazandırmış olacağız hem de merkezdeki Trafik yoğunluğunu hafifletmiş olacağız. Çevre duyarlılığı da göz önünde bulundurularak yapacağımız yeni Belediye binamızda çevre düzenlemesiyle beraber Vatandaşlarımızın yeşil bir çevresi olan ferah bir alana da kavuşacaklar. Yeni hizmet binamızda farklı binalarda hizmet veren tüm müdürlüklerimiz aynı çatı altında toplanacak. Vatandaşlarımız artık hizmete daha kolay daha hızlı erişebilecekler Yeni hizmet binamız tamamlandığında Aksarayımıza kalıcı bir eser kazandırmış olacağız şehrimize hayırlı olsun.” Dedi.



Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
META'ya çifte ceza!
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
Atama kararları Resmi Gazete'de
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8723,07%0,06
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,10% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2235,54% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı