Tarih: 19.04.2017 12:23

Yeni Hastane ve OSB yolunda Çalışmalar sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Yeni Hastaneye Bağlantı Yolu

Aksaray Belediyesi, Tacin ve Aratol Mahallesi arasında yeni yapılan Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne e-90´dan girişli bağlantı yolu yapıyor.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 30 Metre genişliğinde ve 2000 metre uzunluğunda ki yeni bağlantı yolunun yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vatandaşlar, Yeni Hastaneye Aksaray Belediyesi tarafından yeni yolların yapılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya bu güzel hizmetinden dolayı Teşekkür ettiler. 

Organize Sanayi Bölgesi Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Aksaray Ekonomisinin en önemli unsurlarından olan Aksaray Organize Sanayi Bölgesine giden yolda sertleştirme ve zemin sıkıştırma çalışması başladı

Her gün yaklaşık 20 Bin kişinin kullandığı Organize Sanayi Bölgesi yolu, Aksaray Belediyesi tarafından asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ağır tonajlı araçların geçmesi ve olumsuz hava şartlarından dolayı yıpranan OSB yolunda Aksaray Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Belediye ekipleri,6000 metre uzunluğundaki yolda 80 cm derinliğinde sertleştirme ve zemin sıkıştırma çalışması yapıyor. Yetkililer, yoğun şekilde yapılan çalışmaların ardından OSB yolunun asfaltlanarak hizmete sunulacağını kaydettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —