Tarih: 25.08.2015 14:18

Yeni Evlenecek Çiftlere Mobilya Önerileri

Facebook Twitter Linked-in

Yıldız Mobilya kaliteli ürünleri ile senelerce kullanılacak dayanıklı, sağlam ve görsel açıdan başka hiçbir yer de bulamayacağınız ürünleri sizlere sunmaktadır.

            Yeni evlenecekler için rehber olan www.yildizmobilya.com.tr sitesi evin düzenini oluşturma konusunda yardımcı olmaktadır.

             Mobilyaların hangi ağaçtan üretildiği, ne tür boya ile boyandığı, temizliği, iç ve dış yüzeyinin yapısı insanların dikkatini çekmektedir. Genç odası takımı alarak misafir odası hazırlamak isteyen evli çiftler gelen misafirlerini burada ağırlamayı planlamaktadır.

            Salon takımı, yemek odası takımı, koltuk takımı ve yatak odası takımının yer aldığı düğün paketleri daha hesaplı gelmektedir. Ayrıca düğün paketlerini tercih edenler için indirim fırsatları bulunmaktadır. Sade ve şık alanlar da kullanılacak gösterişli aksesuar ve aydınlatmalar ile mobilyaları ön plana çıkarmaktadırlar.

            Evin girişinde olmazsa olmaz portmanto, konumlandırılacak bölgenin şekline göre tercih edilmelidir. Çünkü evin girişine kocaman bir portmantonun yerleştirilmesi alanın daralmasına neden olmakta ve sıkıcı görünmektedir. Kahverengi tonlarından ziyade açık bej ve ya kırık beyaz renklerde alanı genişletmektedir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —