Yeni Aksaray Seyahatten Teröre Anlamlı Tepki

Yeni Aksaray Seyahatten Teröre  Anlamlı Tepki

Türkiye´de son süreçte yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimizi unutmayan Yeni Aksaray Seyahatten teröre anlamlı tepki.

Türkiye´de son süreçte yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimizi unutmayan Yeni Aksaray Seyahatten teröre anlamlı tepki.

Türkiye´de son süreçte yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimizi unutmayan Yeni Aksaray Seyahatten teröre anlamlı tepki.Son dönemde artan saldırıları protesto etmek amacıyla  firma yolcu otobüslerinin ön camına" Şehitlerimize Allah´tan Rahmet Diliyoruz" yazısını yazarak hem bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi unutmadılar hem de teröre tepkilerini dile getirdiler.Yaşanan kritik süreçte her Türk insanına büyük görev düştüğünü belirten firma yetkilileri şunları söyledi: ?Türkiye genelinde vermiş olduğumuz şehitlerimize Allah´tan rahmet, tüm Türkiye´ye de başsağlığı diliyoruz. Şanlı bayrağımızın sahipsiz olmadığını göstermek için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Biz de araçlarımızın önüne bu ifadeleri yazarak seferlerimizi gerçekleştiriyoruz.Herkes bilsin ki bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez.?dediler.



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento