Yazgı OSB Yolunu Denetledi

Yazgı OSB Yolunu Denetledi

Yazgı OSB Yolunu Denetledi

  Ağır tonajlı araçların geçmesi ve olumsuz hava şartlarından dolayı yıpranan OSB yolunda Aksaray Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Aksaray Belediyesi, Aksaray Organize Sanayi Bölgesine giden yolunda sertleştirme ve zemin iyileştirme çalışmasını sürdürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Organize Sanayi Bölgesinde devam eden zemin iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yazgı, konuyla ilgili açıklamasında ?Organize yolunda belediyemiz olarak şuan zemin iyileştirme çalışması yapılmaktadır. Daha sonra belediyemiz tarafından burada üst temel, alt temel, bükümlü temel, binder aşınma olarak 4-5 tabaka asfalt atılacak. Şuan zemin iyileştirme çalışması bitme aşamasındadır. Daha sonra havanın ısınmasına müteakip diğer üst asfalt kaplamalar da yapılacaktır.

Tabi burada araç sayımı yapmak suretiyle nasıl bir asfalt atılırsa daha kaliteli sonuç elde edilir diye çalışmalar yapıldı. Hem kendi laboratuvarımızda hem de üniversite ile yaptığımız iş birliği sonucunda gerçekleştirdiğimiz çalışma var. İnşallah yapılan çalışmalar neticesinde OSB yolunu en iyi şekilde asfaltlayarak hizmete sunacağız?   

 

 



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek