YAŞ toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü

YAŞ toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü

YAŞ toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Yüksek Askeri Şura'nın toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü.

ANKARA (İGFA) - Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı, saat 12.20'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya Şura üyeleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu katıldı.

YAŞ üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etmişti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyet, mozoleye çıkan merdivenin önünde fotoğraf çektirdikten sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deftere şunları kaydetmişti:

"Aziz Atatürk; Yüksek Askeri Şura üyeleri olarak bugün bir kez daha zatıalinizi ve kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, Şuramızın 2024 yılı toplantısının ülkemiz, milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Dünyada belirsizliklerin arttığı, coğrafyamızda sıcak çatışmaların ve siyasi suikastların yaşandığı kritik bir dönemde Türkiye, bölgesinin istikrar ve huzur abidesi olarak öne çıkmaktadır. Son günlerde yeniden hortlayan, yayılmacı emelleri karşısında gereken her türlü tedbiri alarak vatanımızı, milletimizi, devletimizi ve milli çıkarlarımızı sonuna kadar korumakta kararlıyız. Bölgemizi kan deryasına çevirmek isteyenlere fırsat vermeyecek, kendi vatandaşlarımızla birlikte dostlarımızın da güven kaynağı olmaya devam edeceğiz. Ruhun şad olsun."



Kocaeli’nin tüm mahalleleri bu iftarda buluştu
Bahçeli’den teşkilatlara 'biriz, diriyiz, kardeşiz' mesajı... Terörsüz Türkiye'den geri adım yok
Özgür Özel’den Sincan Cezaevi’nde Tanju Özcan’a ziyaret
Bursa İnegöl’de birlik ve beraberlik sofrası kuruldu
Evren Dinçer: “Ramazan’da Her Gün 5 Bin Vatandaşımıza Sıcak Yemek Ulaştırıyoruz”
Aksaray Üniversitesi’nde “Aksaray’a Özgü Hediyelik Seramik” Sergisi Açıldı
Aksaray Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, Özel Bireyleri Hayata Güçlü Şekilde Hazırlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahbaz Şerif'le görüştü.. Erdoğan'ın barış diplomasisi sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, tarafsız kalmayacak
İŞKUR’dan Tarım Sektörüne İstihdam Desteği: 13 Kişi İşbaşı Yaptı
Tarım Kredi'den gübre tedariki açıklaması
Özgür Özel: İç cepheyi bozan biz değiliz!... Bakan Gürlek'e beyan çağrısı
RTÜK ve BTK’dan çocukların medya ve internet güvenliği için yeni adımlar
Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı'ndaki gelişmeler anbean takip ediliyor
Aksaray Valisi Murat Duru’dan Çiftlik Mahallesi’ne Ziyaret
  • Çarşamba 6.4 ° / 5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 9 ° / 4.1 ° false
  • Cuma 8.5 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı