Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

VİZYONER’21 PROGRAMI “ FARK ET ”KONUBAŞLIĞIYLA İSTANBUL’DA DÜZENLENECEK

VİZYONER’21 PROGRAMI “ FARK ET ”KONUBAŞLIĞIYLA İSTANBUL’DA DÜZENLENECEK

VİZYONER’21 PROGRAMI “ FARK ET ”KONUBAŞLIĞIYLA İSTANBUL’DA DÜZENLENECEK

Ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının kurduğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Vizyoner projesiyle geleceğe ışık tutuyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ve “Bir kişiyi değiştirmek için gerekli olan, onun farkındalığını değiştirmektir” fikrinden yola çıkan MÜSİAD Vizyoner, 2021 yılının zirve başlığını “Fark Et” olarak belirledi. Prof. Dr. Temel Kotil’den Prof. Dr. Kemal Sayar’a, Prof. Dr. Sadettin Ökten’den Steven Young’a kadar Türkiye ve dünyadan çok önemli konukların yer alacağı MÜSİAD Vizyoner’21,22 Aralık’ta Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Zirveye katılmak isteyenlerin www.musiadvizyoner.org adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç, Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek, Vizyoner’21 programına ilişkin bir açıklama yaptı.

Yalvaç Açıklamasında Şunları Kaydetti:

Türkiye ve dünyadaki saygın konumunu giderek yükselten, mahalli ve evrensel değerleri gözeterek iş dünyasına geleceğe yönelik çözümleriyle rehberlik eden derneğimiz, iş dünyası ve kamuoyunun ilgiyle takip ettiği etkinliklerine devam ediyor. Bu etkinliklerden biri olan Vizyoner Zirvesi, 2015 yılında başladı ve geleceğe ışık tutan özgün konuları işleyen, bu doğrultuda 2 yılda bir düzenlenen uluslararası etkinliklere dönüştü. Katılımcıları geleceğe hazırlama konusunda motive ederek, yerli ve yabancı iş bağlantıları, dünya çapında trendler, ilham ve motivasyon, strateji ve eylem imkânı sunan etkinlikler, 2015 yılında “Gelecekle İş Yapmak”, 2017 yılında “Dönüşüm”, 2019 yılında “Dijital Gelecek” başlıkları altında düzenlendi. MÜSİAD Vizyoner; 2021’de çok önemli bir başlıkla iş dünyasına seslenecek. “Bir kişiyi değiştirmek için gerekli olan, onun farkındalığını değiştirmektir“ fikrinden yola çıkan MÜSİAD Vizyoner, 2021 yılının zirve başlığını “Fark Et” olarak belirledi.

 

DİJİTALİ FARK ET, İKLİMİ FARK ET, GİRİŞİMİ FARK ET, DÖNÜŞÜMÜ FARK ET

“Vizyoner; Türkiye’deki iş insanlarını bilgilendirme, geleceğe hazırlama ve güven odaklı iş bağlantıları geliştirmelerine yardımcı olma amacıyla toplum yararına gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik. Ülkemizin kalkınması, dünya gündeminde söz sahibi bir ülke olması, toplumsal düzeyde bir bilinç ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen programımız, geleceğimizin dönüşüm ve gelişimine çözüm önerileri getirmeyi hedefliyor. MÜSİAD Vizyoner ile iş ve ekonomi dünyasına yeni bir rota çizerken, alanında uzman isimleri ağırlayarak profesyonel iş dünyasında farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz.

Vizyoner’21 geçmişi bildiğimiz, bugünü anladığımız ve geleceğin dünyasını öngörme aksiyonundan yola çıkarak içinde yaşadığımız dünyayı her anlamda “Fark Etme” gayesi taşımaktadır. Dijitali Fark Et, İklimi Fark Et, Girişimi Fark Et, Dönüşümü Fark Et diyerek bugünü birlikte anlamayı, yaşadığımız dünyayı anlamlandırmayı ve “Fark Et” diyerek yarınlara yeni bir yol çizmeyi amaçlamaktadır. “

 

FARK ETMEK, GELECEĞİ İNŞA ETMEKTİR

“Teknoloji, dijital, dünya çapında, inovatif gibi kavramlar artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş, etkileri yaşamımıza yansımıştır. Bu etkiler de hepimizin yeni kurulan dünya düzenini Fark Etmemize aracı olmuştur. MÜSİAD Genel Merkezimiz tarafından bu iç görü ile Vizyoner 2021 yılı programımızın başlığı “Fark Et” olarak belirlendi. Çünkü her şey fark ederek başlar ve fark etmek geleceği inşa etmek demektir. Unutulmaması gerekir ki gelişen, dönüşen çağ artık her şeyi fark etmemizi istiyor. Ülkeler inovatif farklılıkları ile öne geçiyor, markalar en farklı pazarlama taktikleri ve dönüşümleri ile müşterilerine ulaşıyor. Aslında günümüzde fark eden başarıyor. Ticarette başarıyor, dijitalde başarıyor, inovasyonda başarıyor, dönüşümde başarıyor, sağlık alanında başarıyor; kısacası fark eden insan yeni kurulan dünya düzeninin başrolünde yerini alıyor. Bizler de MÜSİAD ailesi olarak, ülkemizin küresel arenada başrolde olmasını istiyoruz, bu nedenle de Fark Et diyoruz…”

 

ARALIK’TA İKLİM MANİFESTOMUZ AÇIKLANACAK

Genel Merkezimiz tarafından, daha güçlü, sürdürülebilir, üretken ve daha aydınlık bir Türkiye hedefi için MÜSİAD Vizyoner’21’de bambaşka bir iddia ortaya konacak. Paris İklim Anlaşması, iklim krizi ile mücadele kapsamında bir dizi uygulama ile iş dünyamıza önemli sorumluluklar yüklemektedir. Bu kapsamda MÜSİAD olarak bizlere düşen sorumluluğun farkındayız. Sürdürülebilir enerji ve yenilenebilir enerji dönüşümleri hedefimizde olacak. Sadece yenilenebilir enerji seçeneklerine değil, yeşil, karbonsuz enerji de gündemimizde olacak. Gelecek nesillere daha güzel, sağlıklı ve temiz bir dünya bırakabilmek için MÜSİAD olarak çözümler üretmeye devam edeceğiz. Genel Merkezimizde Enerji ve Çevre Sektörü Kurulumuz ve çok kıymetli akademisyenlerimiz ile Türkiye’nin iklim hedeflerine ulaşması için, danışma kurulumuz oluşturuldu. İklim ile ilgili manifestomuz, yapılacak çalıştaydan çıkan önergeler ile 22 Aralık’ta Vizyoner Programımızda paylaşılacak.

 

TÜRKİYE VE DÜNYADAN ÜNLÜ İSİMLER VİZYONER’21’DE

‘Değerlerimizi Fark Et’ özel panel başlığı altında Türkiye ve dünyadan önemli isimler zirvenin konuğu olacak. İş dünyasının öncü isimlerinden Prof. Dr. Temel Kotil ve Steven Young, Yemen halkı tarafından kendisine "Demir Kadın" ve "Devrimin Anası" adı verilen, 2011 Nobel Barış Ödülü sahibi Tawakkol Karman, psikiyatri konulu çok sayıda kongre ve sempozyumda konuşmalar yapan yazar, Psikiyatrist Profesör Doktor Kemal Sayar; şehir ve medeniyet, özellikle de İslâm medeniyeti konularındaki konuşma ve çalışmaları ile tanınan Profesör Doktor Sadettin Ökten ve birçok değerli panelist zirvede yerlerini alacaklar.”

START-UP PROJELERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Vizyoner 21 için Start-up Exchange Sahnesi hazırlanacak. Start-up ruhunu önemseyen girişimciler bu sahneye çıkacak, misyon ve vizyonlarından bahsedip start-up fikri olan kişilere de bir yol haritası göstermiş olacaklar. Yine Start-up Exchange ödül töreni ile bir ilk gerçekleştirecek ve “Özgün Ürün Şampiyonu”, “Sınır Tanımayan Şampiyon”, “En Çevreci Şampiyon”, ödüllerimiz Vizyoner kapsamında takdim edilecek. Kendi alanının uzmanı olan seçici kurul üyelerimiz etkinliğimize katılan start-up’ları değerlendirecekler. Bu değerlendirmenin ardından etkinliğimizin sonunda ödül törenimiz gerçekleşecek.

 

DİJİTAL SANAT ESERLERİ SERGİSİ FARK YARATACAK Vizyoner’21 Fark Et Zirvesinde bu sene diğer senelerden farklı olarak NFT sergisi etkinlik alanında yer alacak. Dijital sanat eserleri olarak bilinen NFT, son zamanlarda isminden sıklıkla söz ettirmekte. Günümüz sanatına yeni bir anlam katan NFT bir sergi olarak Vizyoner’21 Fark Et’te yer alacak. Birbirinden farklı sanat eserleri dijital olarak sergilenecek, gelen tüm ziyaretçiler için kültürel bir şölen oluşturacaktır. İş ve akademi dünyasından 5 binin üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapacak zirve 22 Aralık Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. https://www.musiadvizyoner.org/kayit/ web sayfası üzerinden kayıt yapılabilecek programa, ilgi duyarak katılım sağlamak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. “

Haber Sorumlusu

Ufuk DOĞAN MÜSİAD Aksaray Müdürü



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli