Vergi dairesi ve okullarda kısıtlama saatleri uzatıldı
Vergi dairesi ve okullarda kısıtlama saatleri uzatıldı
COVID-19 salgınının yayılım hızını kontrol altında tutmak için Aksaray’a bağlı tüm ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma saatleri 10:00-16:00 olarak düzenlenmişti.
Buna ek olarak Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün borçlarının yapılandırma işlemlerinin başvuru süresinin 31 Ocak ve ödeme süresinin de 1 Mart'a kadar uzatılması, 2021-Ocak ayı MTV taksit ödeme süresinin son gününün 1 Şubat olması nedeniyle, Vergi Dairesi iş ve işlemlerinde yoğunluk oluşması nedeniyle 1 Mart'a kadar Defterdarlık Vergi Dairesi ve Gelir Müdürlüğü personellerinin hafta içi mesai saatlerinin 09:00-17:00 saatleri arasında olması talep edildi.
Ayrıca Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim okullarında öğrenim gören 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının (DYK) hafta sonları açık olacağı belirtildiğinden, bu kurslara katılacak öğrenci ve mezunların, hafta sonu kısıtlamalarından muaf tutulması istendi.
İl Hıfzıssıhha kurulu yaptığı toplantıda 1 Mart'a kadar, Defterdarlık Vergi Dairesi ve Gelir Müdürlüğü personellerinin hafta içi mesai saatlerinin 09:00-17:00 saatleri arasında olmasına ve DYK'ya katılan öğrenciler ile mezunların hafta sonu kısıtlamalarından 08:00-18:00 saatleri arasında muaf tutulmasına karar verildi
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
Aksaray'da 13. Geleneksel TEDAŞ Emeklileri İftar Programı Gerçekleştirildi
Aksaray’da küçükbaş hayvancılığa önemli destek sağlayacak proje başlıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Temsilciliği 66 Ülkede 3 Milyon Kişiye Umut Olacak
Aksaray Valisi Murat Duru Basın İle Bir Araya Gelerek Aksaray İçin Hedeflerini Açıkladı
AKSARAY VALİSİ MURAT DURU AYLIK ASAYİŞ TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
- Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
- Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false







