Verda Tarım´a fuarda yoğun ilgi

Verda Tarım´a fuarda yoğun ilgi

Verda Tarım´a fuarda yoğun ilgi

Konya Tohum 2016, Konya Sulama Teknolojileri ve Bitki Besleme Fuarı 3-6 Mart 2016 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası?TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi´nde gerçekleşti.

Fuarda yoğun ilgi gören firmalardan Verda Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Candan, fuarların hem satıcı hem de üreticiye ürünlerini ve firmalarını anlatabilmek adına önemli bir buluşma noktası olduğunu kaydetti.

Candan Verda Tarım olarak, ?Konya, Kayseri, Bursa ve Antalya Tarım Fuarlarına katıldık. Çünkü Fuarın önemini biliyoruz. Bizleri ziyaret eden çiftçilerimizin ilgisi bizlere büyük katkı sağlamakta. Tarım fuarının bize sağladığı en büyük avantaj, hizmet sektördeki çiftçileri bizimle buluşturması. Bununla birlikte yurdun dört bir yanından talepte bulunan ürünlerimize yönelik bayi ağı oluşturmaktayız. Dolaysıyla bu kadar kısa sürede hem çiftçi hem de bayi bağlamında hedef kitleye ulaşabiliyoruz.? diye konuştu.

Verda Tarım olarak saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini, her fuarda yeni bir ürün, yeni bir teknoloji ile çiftçinin karşısına çıktıklarını vurgulayan Candan, sözlerini şöyle tamamladı. ?Fuarlarda çiftçilerimizle istişare toplantılarında Türk tarımının problemleri ve uygulamaları, memnuniyetler ve temenniler konusunda veri oluşturuyoruz. Verda olarak geliştirdiğimiz bitki besleme grupları ile ülke çiftçimizin hizmetindeyiz.?



A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik

İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!