Tarih: 04.08.2014 00:00

Vatandaşlar; Biz her zaman huzur ve istikrardan yanayız

Facebook Twitter Linked-in

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Ak parti teşkilatının Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Ak Parti Teşkilat üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte esnafları gezerek Başbakan Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek istediler.

İlk olarak Kale altı caddesi esnaflarını ardından da kapalı çarşı esnaflarını ziyaret eden Başkan Yazgı ve beraberindeki Ak Parti heyetine esnaflar ve vatandaşlar çok büyük ilgi gösterdiler.

Esnaflar ve Vatandaşlar “Bizler her zaman istikrardan yanayız. Ülkemizdeki huzur ve istikrarın devam etmesi için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elbette ki Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Kalbimiz her zaman onunla” diyerek destek söz verdiler.

Başkan Yazgı ve Milletvekili İnceöz Aksaray halkının her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a çok büyük destek vereceğine inandıklarını belirterek esnaflara ve vatandaşlara Teşekkür ettiler. Ziyaret gezisi sırasında açılış için hazırlanan Kapalı çarşıda bulunan H.İbrahim Kotuk’a ait Arifoğulları  sarrafiye dualarla hizmete açıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —