Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı yapıldı

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı yapıldı

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı yapıldı

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı Aksaray Valisi Şeref Ataklı Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcıları Kubilay Ant, Şahin Bayhan, Haluk Sezen, Armağan Önal, Tolga Polat, ile Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük, Güzelyurt Kaymakamı Mustafa Duruk, Sarıyahşi Kaymakamı Bilgehan Karanfil, Gülağaç Kaymakamı Mehmet Fatih Koca,  Ağaçören Kaymakamı Murat Aydın katıldı.

Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Ataklı yaptığı açıklamada 2015 yılı içinde yapılacak yatırımlar ihtiyaç ve sorunların değerlendirildiğini söyledi.        

Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları ile kamu hizmetleri ile ilgili durumları ve gelişmeleri değerlendirdiklerini ifade eden Vali Ataklı: ‘’İlçelerimizdeki. 2015 yılı içinde yapılabilecek yatırımları nelerdir. Bunlarla ilgili ihtiyaçlar nelerdir, sorun var mıdır bunları değerlendireceğiz. Yine  Köydes yatırım planlamaları görüşeceğiz. Kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesinde kaymakamlarımızla yaptığımız bu istişare toplantılarında ele alıyoruz. Bu toplantılarımız sürekli devam edecek’diye konuştu. 



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek