Tarih: 21.03.2014 00:00

Vali Şeref Ataklı Kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Şeref Ataklı kamu kurumları ile mesleki kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

Vali Ataklı ilk önce Sosyal Güvenlik Kurumu Aksaray İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Saffet Çalışkan’dan yürütülen hizmetlerle ilgili brifing alan Vali Ataklı birimleri gezerek incelemelerde bulundu.

Aksaray Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret eden Vali Şeref Ataklı Oda Başkanı Emin Koçak ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 İade-i ziyaretler kapsamında Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret eden Vali Ataklı Birlik başkanı Mahmut Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.  

Aksaray’ın gelişmesinde tarım ve hayvancılığın sağladığı katkının büyük önem taşıdığını ifade eden Vali Şeref Ataklı, Aksaray’ın bu alanda gelişmesi gerek bitkisel üretimi, gerekse küçük ve büyükbaş havan varlığının arttırılarak üreticilerin ekonomik anlamda daha da iyi duruma gelmesi için elbirliği içinde hareket edeceklerini söyledi.

Vali Şeref Ataklı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsasını da ziyaret etti.  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Vali Ataklı, Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

Daha sonra Ticaret Borsa’sını ziyaret eden Vali Ataklı, Borsa Yönetim Kurlu Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan yönetim kurulu ve borsa meclis üyeleri ile görüştü.  Ticaret Borsasının faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ataklı, herkesin kendi sorumluluğu içerisinde Aksaray’ın sorunlarını her platformda dile getirerek sorunlarına çözüm önerilerini sunması gerektiğini bu noktada Aksaray’da istişare ederek işbirliği içinde şehrin meselelerinin çözümü için gayret göstereceklerini ifade etti




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —