Tarih: 11.03.2014 00:00

Vali Şeref Ataklı İl Genel Meclisini Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Şeref Ataklı İl Genel Meclisi’nin 11. Dönem Mart Ayı Olağan Toplantısına katıldı. İl Genel Meclisi Başkanı Özkan Doygun ve meclis üyeleri ile görüşen Vali Ataklı, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından yeni bir meclis oluşacağını belirterek bu dönemde görev yapan meclis üyelerine görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yeniden görev almayacak meclis üyeleri ile Valilik olarak her zaman işbirliği yapmaya görüş ve düşüncelerini almaya devam edeceklerini ifade eden Vali Ataklı, ‘Toplumun sorunları ile ilgili bize ileteceğiniz hususlara her zaman açığız. Sizlerden gelecek çözüm önerileri bizim için önemlidir’diye konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Özkan Doygun’da yaptığı açıklamada,  Aksaray İl Genel Meclisinin 5 yılda biz çok güzel hizmetlere imza attığını söyledi.              

 

AK Parti Grubu adına Hüseyin Hüyük, MHP Grubu adına Mehmet Özçiftçi yaptığı konuşmalarda ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Vali Şeref Ataklı’ya başarılar dileyerek Aksaray için hayırlı işlerin yapılması temennisinde bulundu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —