Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ticaret Borsa’sını ziyaret etti

Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ticaret Borsa’sını ziyaret etti

Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ticaret Borsa’sını ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu iade-i ziyaretleri kapsamında Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu Aksaray’da şehrin tüm dinamiklerin Aksaray için çalışıp ürettiğini bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Borsa Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan ve borsa yöneticileri tarafından karşılanan Vali Kumbuzoğluborsa hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Borsa Başkanı Hamit Özkök; 1967 yılında kurulan Aksaray Ticaret Borsası’nın tarım ve hayvancılıkta öncü olan; kamu tüzel kişiliğine sahip bir kurum olarak üreticilere ve Aksaraylılara hizmet ettiğini söyledi. 

Şehirlerin ticaret ve sanayideki potansiyellerine göre daha hızlı geliştiğini kaydeden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; tarım ve hayvancılık alanındaticaretin borsa eliyle yürütüldüğünü üreticiürünlerinin değerinde alım satımı yapan kurum olan borsanın bu noktada önemli görevler ifa ettiğini söyledi. 

Vali Kumbuzoğlu; “Bu şehir tüm dinamikleri ile ortak payda Aksaray için çalışıyor, üretiyor. Ticaret Borsamızda bu dinamiklerin en başında gelen kurumlardan. Biz bu ortak anlayışı kentin daha da gelişmesi ilerlemesi için sürdürmeye devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar sözü tam da bu anlayışa örnektir. Bu şehrin bütün sorunlarını öncelikleri belirleyerek ilgili tüm taraflarla istişare ederek çözme azim ve gayretinde olacağız. Bu samimi yaklaşım bizim ihtiyaç ve eksikliklerimizi gidermemiz vatandaşlarımızın refah ve huzuru için çok önemli’dedi.

 



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti