Aksaray

17.04.2024

  • İMSAK 04:30
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:29
  • YATSI 20:51

Vali Hamza Aydoğdu Kalplere Dokunmaya Hep Birlikte Devam Edeceğiz Dedi

Vali Hamza Aydoğdu Kalplere Dokunmaya Hep Birlikte Devam Edeceğiz Dedi

Vali Hamza Aydoğdu Kalplere Dokunmaya Hep Birlikte Devam Edeceğiz Dedi

Vali Aydoğdu; birim amirlerinin katıldığı toplantıda yaz tatil döneminde çocuklar ve gençlere yönelik yapılacak etkinlik ve projelerle ilgili bilgi aldı. İl Özel İdaresi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Aksaray Valiliği Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlayacak bilgi portalı ile İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde yürütülecek Alzheimer ve Demans Hastaları Sağlıklı ve Güvenli Yaşam Desteği projelerinin sunumları yapıldı.

Aksaray Valiliği himayesinde birim müdürlüklerinin temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan komisyonun yaz tatil döneminde çocuklar ve gençlere yönelik yapılacak etkinlik ve projelerle ilgili sunumunu izleyen Vali Aydoğdu; Aksaray’ın her alanda fark oluşturmaya devam ettiğini söyledi.

Birim amirlerine; “Kalplere dokunmaya hep birlikte devam edeceğiz. Hepimiz işimizi en güzel şekilde yaparak bu millete ve devlete olan sorumluluğumuzu en üst seviyede göstereceğiz’ dedi.

-“Yönetici profili değişiyor. İşimizi en iyi şekilde yapacağız”

Vatandaşların kurum ve birimlere gelerek ilettiği sorunlarla ilgili hassas olunmasının önemini vurgulayan Vali Aydoğdu yaptığı konuşmasında;

 “Vatandaşların ilettiği problemlerinin çözüme kavuşturulması lazım. Bütün problemleri çözemeyebiliriz. Önemli olan o sorunla ilgili vatandaşlara olumlu ya da olumsuz dönüş yapılmalı. Buradaki dönüş 5 günü geçmemeli. Yeni hazırlanan sistemde kurumlarımızın yetkilendirildiği idareci ve personelleri vatandaşların ilettiği, talepte bulunduğu sorunlarla ilgili verileri görebilecekler. Köyleri gezdiğimizde veya kent merkezinde bir vatandaşla karşılaştığımızda en temel problem vatandaşın ilettiği sorunlara dönüş yapılmaması. Yeni sistem 5 günü aşan ve vatandaşlara dönüş yapmayan ilgili kuruma uyarı verecek. Sistem ile ilgili personel hizmetiçi eğitimleri kısa sürede verilecek. Bilgi portalından gelen sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Bir lise öğrencimizin bize dediği bir sözü size aktarmak istiyorum.  ‘Sayın Valim dokunmadığınız insan sizin vatandaşınız değil.’ Bizim ilkemiz de bu olmalı. Artık yönetici profili değişiyor. O nedenle hep beraber kalplere dokunmaya devam edeceğiz. Bu konuda işimizi en iyi şekilde yaparak gayret göstereceğiz’ dedi.

Toplantıda; yaz tatil döneminde çocuklar ve gençlere yönelik yapılacak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle ilgili değerlendirmeler yapılırken, birim amirlerinin bu konuda görüş ve önerileri alındı.

Toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Tanışır, Mustafa Duruk, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve birim amirleri katıldı.

 



9 günlük tatilde hava rekoru!
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
3 ilçe, 4 beldede seçimler yenilenecek
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Başkan Ahmet Aras Ata’nın huzurunda
9 günün bilançosu ortaya çıktı!
E-sertifika sayısı 8 milyonu geçti
Tüm sektörlerin ciroları artışta!
Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli