Vali Hamza Aydoğdu; Çocuklar bizim derdimiz olmalı

Vali Hamza Aydoğdu; Çocuklar bizim derdimiz olmalı

Vali Hamza Aydoğdu Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Aslan Yıldız’dan Aksaray’da yürütülen spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri hakkında brifing alan Vali Aydoğdu; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yeni neslin yetişmesinde büyük sorumluluğu olduğunu kaydetti.

Anaokulları ve ilkokullarda yapılacak programlar ve projelerin önemini vurgulayan Vali Aydoğdu; Aksaray’da Anaokulları ve İlkokullarda yoğunlaştırılmış programlar yapacaklarını söyledi.

‘Çocuklar Bizim Derdimiz Olmalı’

Dünyanın gelişen teknoloji ile birlikte nereye gittiğinin farkında olunması gerektiğini belirten Vali Aydoğdu; bu gelişmelerin karşısında biz neler yapıyoruz? diyerek şöyle konuştu: “Çocuklar bizim derdimiz olmalı. Topluma karşı vebal altındayız. Böyle hissedeceğiz. Gençlik Spor olarak anaokulları ve ilkokullarına yükleme yapacağız. Bu yaş grubunda yapacağımız işler bizim kurtuluşumuz olacak. Çocuklar ne öğrenecekse bu çağda alırlar. Aksaray genelinde bu okullarda neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz ”dedi.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız; 2019-2020 sezonunda lisanslı 17 bin 315 erkek, 9 bin 748 kadın olmak üzere faal 1.612 erkek, 1.258 kadın olmak üzere toplam 29.933 olduğunu, 9 takımın ulusal ligde mücadele ettiğini, kentte toplam da 70 spor kulübünün bulunduğunu söyledi.

Vali Hamza Aydoğdu İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinin Anaokulları ve İlkokullarda uygulanacak faaliyet ve etkinlikleri ile ilgili projelerini hazırlayarak yeni dönemde daha etkin olmaları talimatını verdi.



Bakan Uraloğlu’nun Aksaray ziyareti iptal edildi!
Aile Hekimleri ile ADASK Sıcak Bir Ortamda Buluştu
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Dansları Topluluğu Çalışmalarına Başladı
İŞKUR’dan Tekstil Sektörüne İEP Desteği
Elektrik Üretim AŞ rödövans ihalelerine yeni yönetmelik... Maden sahaları ihalelerinin çerçevesi netleşti
TUSAŞ, Türkiye'nin Ar-Ge zirvesinde... Üst üste üçüncü yıl da lider
Çiftçilere 226 milyon TL destek hesaplarda!
MEB'den öğrencilere yarıyıl etkinlik kitabı
Soğuk hava geliyor! 22 Ocak'a kadar sürecek
Vali Murat Duru Göreve Başladı, İlk Mesajı İnsan Odaklı Yönetim Oldu
Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği değişti.. Şartlar, gelir hesabı ve denetimler sil baştan
Konya'da Marangozlar Kavşağı faaliyette
Standarda aykırı yapı malzemelerine 154 milyon TL ceza!
Kızılay Gazze için sıcak yardım hızını kesmiyor
Bakan Göktaş, şehit ve gazi çocuklarının ilk karne heyecanına ortak oldu
  • Cumartesi 3.8 ° / 1.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 3.1 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 3.3 ° / 0.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu