Vali Hamza Aydoğdu; Çocuklar bizim derdimiz olmalı

Vali Hamza Aydoğdu; Çocuklar bizim derdimiz olmalı

Vali Hamza Aydoğdu Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Müdürü Aslan Yıldız’dan Aksaray’da yürütülen spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri hakkında brifing alan Vali Aydoğdu; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yeni neslin yetişmesinde büyük sorumluluğu olduğunu kaydetti.

Anaokulları ve ilkokullarda yapılacak programlar ve projelerin önemini vurgulayan Vali Aydoğdu; Aksaray’da Anaokulları ve İlkokullarda yoğunlaştırılmış programlar yapacaklarını söyledi.

‘Çocuklar Bizim Derdimiz Olmalı’

Dünyanın gelişen teknoloji ile birlikte nereye gittiğinin farkında olunması gerektiğini belirten Vali Aydoğdu; bu gelişmelerin karşısında biz neler yapıyoruz? diyerek şöyle konuştu: “Çocuklar bizim derdimiz olmalı. Topluma karşı vebal altındayız. Böyle hissedeceğiz. Gençlik Spor olarak anaokulları ve ilkokullarına yükleme yapacağız. Bu yaş grubunda yapacağımız işler bizim kurtuluşumuz olacak. Çocuklar ne öğrenecekse bu çağda alırlar. Aksaray genelinde bu okullarda neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz ”dedi.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız; 2019-2020 sezonunda lisanslı 17 bin 315 erkek, 9 bin 748 kadın olmak üzere faal 1.612 erkek, 1.258 kadın olmak üzere toplam 29.933 olduğunu, 9 takımın ulusal ligde mücadele ettiğini, kentte toplam da 70 spor kulübünün bulunduğunu söyledi.

Vali Hamza Aydoğdu İl Müdürlüğü ve ilçe müdürlüklerinin Anaokulları ve İlkokullarda uygulanacak faaliyet ve etkinlikleri ile ilgili projelerini hazırlayarak yeni dönemde daha etkin olmaları talimatını verdi.



Bursa’da Erken Tanı Çocukluk Gelişim Merkezi açıldı
Merkez Bankası PPK özetini yayımladı
UNICEF, MEB uygulamalarını örnek gösterdi
Mesleki eğitimde dev hamle... Otomotiv, turizm ve girişimcilik odaklı dönüşüm!
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan bütçe sunumu... TBMM bütçesie yüzde 52,9 artış!
Selçuklu Parkı’na Yeni Oyun Grupları Kuruluyor: Aksaray Belediyesi’nden Çocuklara Modern ve Güvenli Alan
Türkiye–İsviçre ekonomik iş birliğine yeni ivme
Bolat: Türkiye, Irak’ın yeniden imarında stratejik ortak
Hudut Kartalları'ndan uyuşturucuya geçit yok!
Cevdet Yılmaz: Kamuda tasarruf etkisini gösterdi, denetimler sürecek
Aksaray’da İŞKUR, 2025 Yılında 6.323 Kişiyi İşe Yerleştirdi
Türkiye’nin ilk ve tek kültür elçileri Çocuk Sanat Müzesi Keçiören’de
Merkez'in döviz listesine Kazakistan Tengesi eklendi
Papara'nın faaliyet izni iptal edildi!
Diyarbakır’da Balkon Faciası: Aksaraylı Astsubay Yunus Sütemen Hayatını Kaybetti
  • Cuma 18.8 ° / 15 ° false
  • Cumartesi 18.2 ° / 14.4 ° false
  • Pazar 18.1 ° / 13.4 ° Güneşli