Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Vali Aydoğdu: “Allah, Aksaray için güzel ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin”

Vali Aydoğdu: “Allah, Aksaray için güzel ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin”

Vali Hamza Aydoğdu Belediye Başkanı Evren Dinçer İle İl Genel Meclisini Ziyaret Etti Vali Aydoğdu: “Allah, Aksaray için güzel ve hayırlı işle

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu İl Genel Meclisine ziyarette bulundu. Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Vali Aydoğdu ile Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray İl Genel Meclisinin Eylül Ayı Olağan Toplantısı 1. Birleşim toplantısına katıldı.

Vali Aydoğdu el birliği içerisinde Aksaray’ın sorunlarının çözümüne gayret göstereceklerini belirterek; “İl Genel Meclisi bizim ailemiz, Aksaray da en sevindirici olan belediyemiz, valiliğimiz milletvekillerimiz il başkanlarımız ve meclis üyelerimizle hep beraber bir ekip havası oluşmuştur” dedi.

Valilik ve belediye iş birliğinde Aksaray için önemli projeleri çalıştıklarını hazırlıkları tamamlanan birçok projenin yakın zamanda hizmete alınacağını kaydeden Vali Aydoğdu, “Belediye başkanımız ile beraber Aksaray da kırılma noktası olacak; İl Genel Meclisimizin de karar verdiği güzel bir şey yapıyoruz. Ne yaparsanız yapın marka değeriniz yoksa hiçbir şey yapamazsınız. ‘Aşıklı Organik Market’in kurulması yönünde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisinden kararlar geçti. Belediyenin yanındaki boşluk alan kurulan şirkete tahsis edildi. Belediyemiz burada hazırlanan tip projesini bitirdi. Aşıklı Organik marketi açtığımızda burada ürünlerimizi marketing yaparak marka değeri ile tescilleyip satmaya başlayacağı. Burada 6-7 ay sonra Aksaray’ın neyi var? dendiğinde marketteki her şey Aksaray’ın dediğinizde iş biter.” dedi.

- El birliği ile gönül birliği ile Aksaray’a daha güzel hizmetler yapmak için çalışıyoruz

Vali Aydoğdu İl Genel Meclis Üyelerine “Hep güzelliklerin iyiliklerin yanında oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Hepimiz bir gün buralardan gideceğiz geriye sadece hikayelerimiz kalıyor. Bunun dışında bir şey kalmıyor. Onun için el birliği ile gönül birliği ile Aksaray’a daha güzel hizmetler yapmak için çalışıyoruz. 3 Ay içinde neler yaptık daha neler yapacağız bu konuda sizlerle konuşacağız Allah Aksaray için hep birlikte güzel hayırlı işler yapmayı nasip etsin” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise yaptığı konuşmasında Kovid sürecine rağmen Aksaray İl Genel Meclisinin fedakâr ve hummalı çalışmaları ile Aksaray’ın daha da bir ivme kazandığını söyledi.

Dinçer, Aksaray belediyesi olarak Aksaray’ın menfaatine, hayrına olacak tüm işlerde il genel meclisi, özel idaresi ile ortak hareket etmeye hazır olduklarını zaten ortak hareket ettiklerini ifade ederek: “Sayın Valimizi de katmış olduğu ivme ile yerelde ve merkezde Aksaray Belediyesi olarak yapılacak iş birliğine her zaman hazırız. İl Genel Meclisimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti. Tüzün, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Yüksel Çelik’e hayırlı olsun dileğinde bulunarak, Ak Parti ve MHP grubu olarak 23 İl Genel Meclisi Üyesi ile şehrin sorunlarının giderilmesi için gayret gösterdiklerini kaydetti.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli