Vali Ali Mantı;Şehir olarak herkes elinden geleni yapacak

Vali Ali Mantı;Şehir olarak herkes elinden geleni yapacak

TFF 3.lig 1. Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor Futbol takımı için moral yemeği programı düzenlendi.

Özel İnova Hastanesi ev sahipliğinde Ağaçlı tesislerinde düzenlenen programa Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Hikmet Kaya, Özel İnova Hastanesi yöneticileri Türkcan Coşkun, Çapan Aktaş, Kulüp Başkanı Cem Çorakçı, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Vali Ali Mantı burada yaptığı konuşmasında sporu ve futbolu seven birisi olduğunu belirterek Aksaraysporu daha güzel yerlerde görmek istediklerini söyledi.

Takımın ligdeki durumunu değerlendiren Vali Ali Mantı “Takımımız şu an çok iyi bir yere geldi. Oyuncularımız emeğini esirgemiyor. Sonuna kadar götürmeniz lazım. Bu bir onur meselesi. Bizde elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Sizler alın terinizle ekmeğinizi kazanıyorsunuz. Bizde sporu çok seviyoruz. Şehir olarak herkes elinden geleni yapacak inşallah daha güzel olacak. Buna inanıyoruz. Pazar günü oynanacak karşılaşmada takımımıza başarılar diliyorum ”dedi. Vali Ali Mantı Aksarayspora destek veren Özel İnova Hastanesi yetkililerine de gösterdikleri ilgi ve destek nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer ise yaptığı konuşmasında; Aksaray Belediyesporun bütün şehrin takımı olduğunu belirterek takımı herkesin sahiplenmesi gerektiğini söyledi. Takımın yakaladığı başarı ivmesinin devam etmesini istediklerini ifade eden Dinçer tüm Aksaraylıları takımına sahip çıkmaya onların yanında olmaya davet ediyoruz diye konuştu.

Kulüp Başkanı Cem Çorakçı ise “Şehrimizin Valisi, Belediye Başkanı, ve şehrin diğer idarecileri yanımızdalar. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Takımıza bu güç ayrı bir enerji katıyor. Onun için bütün şehrimizin idarecilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca sezon başından bu yana forma sponsorumuz olan ve bu akşamda bizleri bir çatı altında toplayan Özel İnova Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum.  Takım olarak iyi bir grafik yakaladık. Bu çizgimizi devam ettirmek için bütün oyuncularımız ve teknik ekibimiz ellerinden geleni yapıyor. Hafta sonu bizim için çok kritik bir maç oynayacağız. Taraftarımızın desteği ile Artvin engeli 3 puan ile geçerek bütün şehre armağan etmek istiyoruz.”dedi.

Özel İnova Hastanesi yöneticileri Çapan Aktaş ve Türkcan Coşkun ise yaptıkları konuşmalarında Aksarayspora desteklerinin devam edeceğini belirterek şehrin takımına herkesin sahip çıkması gerektiğini belirttiler. Ayrıca Pazar günü Artvin maçı galibiyet primininde Özel İnova Hastanesi olarak kendilerini karşılayacağını belirttiler.



17 ilde FETÖ operasyonu: Aktif kamu görevlilerinin de olduğu 81 şüpheli yakalandı
Meteoroloji'den yurtta alarm! Kuvvetli yağış, fırtına ve çığ tehlikesi
Kar tatili haberleri gelmeye başladı
Osmaniye'nin kurtuluş etkinlikleri 'Ata'nın huzurunda taçlandı
Değişim İradesi Sandığa Yansıdı: Aksaray Esnaf Odası’nda Yeni Dönem
TAKE ile tarım arazileri daha verimli kullanılıyor
Aksaray Esnaf Odası’nda tarihi değişim: Başkanlık koltuğu Hanifi Emre Güler’in
Kamuda engelli istihdamında tarihi artış... Görme engelli memur 13 bini aştı
14 ilde siber dolandırıcılığa 90 gözaltı!
EPDK çok sayıda lisans kararlarını Resmi Gazete'de duyurdu
Ulusal Vefa'ya 5,1 milyar TL kaynak
Yapay zeka için MEB'den etik kılavuzu
MEB'den hikaye yazma yarışmasının ikincisi düzenleniyor
Ankara Keçiören'de ilkokul öğrencilerinden Milli Mücadele Müzesi'ne ziyaret
Türkiye'den Sudan’a 6. iyilik gemisi... 2 bin 600 ton insani yardım yola çıktı
  • Pazartesi 3.1 ° / 2.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 3.3 ° / 0.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 4.7 ° / 0.6 ° false