Vali Aykut Pekmez´in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Vali Aykut Pekmez´in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Vali Aykut Pekmez´in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

             Aksaray Valisi Aykut Pekmez 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Pekmez; Yayınladığı mesajında şunları söyledi.Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan kadınlarımız, annelerimiz daima fedakârlığın ve sevginin kaynağı olmuştur.

           Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek, kadın erkek herkesin sorumluluğudur.

           Kadınlarımızın her şeyden önce bir ana olarak, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı ahlak, edep ve terbiye dâhilinde yetiştirerek topluma faydalı birer fert olmaları yolunda gösterdikleri gayret ve fedakârlık her şeyin üstünde ve takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle fedakârlığın, sevginin ve asaletin kaynağı olmuş kadınlarımızın          ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü? nü kutlarken, yürekleri sürekli sevgi dolu, merhamet dolu başta şehit ve gazi anneleri ile şehit ve gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik