Tarih: 26.03.2017 14:48

Vali Aykut Pekmez Gazileri ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Vali Aykut Pekmez Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Mustafa Dağ ile Kore, Kıbrıs ve Terör Gazileri tarafından karşılanan Vali Aykut Pekmez; bir süre sohbet ettiği Gazilere her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
Şube faaliyetleri hakkında Mustafa Dağ´dan bilgi alan Vali Pekmez; şehitleri ve gazileri sayesinde bu ülkenin ilelebet var olacağını belirtti. 
Anadolu coğrafyasının vatan olmasında şehitlerin canlarını verdiğini, gazilerinde bir uzuvlarını kaybederek çok büyük fedakarlık gösterdiğini ifade eden Vali Pekmez; ?Bu millet bu devlet her zaman sizlerin yanında olacaktır´dedi.
Vali Aykut Pekmez´e ziyareti nedeniyle duydukları memnuniyeti belirten Şube Başkanı Dağ ve Gaziler kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destekleri nedeniyle Vali Pekmez´e teşekkür ettiler. 
?Biz Gaziyiz, bunun şeref ve haysiyetini taşıyan insanlarız´diyen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ: ?Gaziliğin ne olduğunu genç kuşaklara anlatmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bütün resmi bayramlarımıza katılım sağlıyoruz. Elbiselerimizle madalyalarımızla gençliğimize gaziliğin ne olduğunu göstermeye ve anlatamaya çalışıyoruz.´dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —