Vali Ataklı´nın Jandarma Teşkilatının 176.Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Vali Ataklı´nın Jandarma Teşkilatının 176.Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Vali Şeref Ataklı Jandarma Teşkilatının 176.Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.Ataklı şunları söyledi.

Vali Şeref Ataklı Jandarma Teşkilatının 176.Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.Ataklı şunları söyledi.

Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini;  zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 176´ ıncı  kuruluş yıldönümünü  kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Köklü bir tarihe sahip olan jandarma Genel Komutanlığı, kuruluşundan bugüne milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti´nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır.

Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için  gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın,  bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz.

Gücünü yasalardan ve desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla  milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma Teşkilatımızın 176´ ıncı kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında şehit olanları rahmetle; gazi ve emeklileri minnetle anıyorum. Halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. 

 

 



HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda