ÜRETİMLE TOPLUMSAL REFAH ARASINDA DOĞRUDAN BİR İLİŞKİ VAR

ÜRETİMLE TOPLUMSAL REFAH ARASINDA DOĞRUDAN BİR İLİŞKİ VAR

ÜRETİMLE TOPLUMSAL REFAH ARASINDA DOĞRUDAN BİR İLİŞKİ VAR

Aksaray’ın hem tarihi hem de coğrafi bakımdan son derece stratejik bir konumda olduğunu söyleyen Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, şehrin tarım, turizm ve sanayi üçgeninin her bir parçasında yüksek bir potansiyel barındırdığını kaydetti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş ve beraberindeki ATSO yöneticileri, Rektör Alpay Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu. ASÜ ve ATSO’nun gerek iş dünyasının ihtiyaç duyduğu bilginin paylaşılması gerek öğrencilerin üretim alanlarında deneyim kazanması gerekse üretim çeşitliliğinin artması alanlarında sürdürdüğü iş birliklerine dikkat çeken Arıbaş, “Hepimizin katkılarıyla tüm bu süreçler yenilenerek gelişecek. Toplumsal refah ile sanayi ve üretim arasında doğrudan bir ilişki var. Bilimsel birikim ile üretim kültürünün birleşmesi toplumsal refahın da artması manasına gelmektedir. Biz, bu bilinçle hareket etmekteyiz. El birliği ile çok daha güzel çalışmalar yapmak arzusundayız” dedi.

ATSO Başkanı Koçaş da Prof. Alpay Arıbaş’a Rektörlük görevinde başarılar diledi ve iş birliklerini geliştirecek tüm çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını söyledi.



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti