Ünlü Şarkıcı Gökçe, Aksaraylıları Coşturdu

Ünlü Şarkıcı Gökçe, Aksaraylıları Coşturdu

Ünlü Şarkıcı Gökçe, Aksaraylıları Coşturdu

Aksaray Belediyesi tarafından İlk kez düzenlenen 1. Aksaray Gençlik Festivali ile Ziynet Sali ve Gökçe konserleri çok büyük ilgi gördü.Kılıçaslan Parkında gerçekleştirilen ve renkli görüntülere sahne olan festivalin ikinci gününde akşam sahneye çıkan Ünlü Şarkıcı Gökçe gençlere unutulmaz bir konser verdi.

Havanın soğuk olmasına rağmen Kılıçaslan parkına akın eden binlerce genç, Şarkıcı Gökçe´nin sahneye çıkmasıyla birlikte büyük bir coşku yaşadı.Ünlü şarkıcı Gökçe, söylediği birbirinden güzel hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, konser arasında sahneye çıkarak şarkıcı Gökçe´ye çiçek takdim etti.

Konser alanını dolduran binlerce genç tarafından ?Aksaray seninle gurur duyuyor? sloganları ile karşılanan Başkan Yazgı ? ?O kadar muhteşemsiniz ki, o kadar güzelsiniz ki, yüzünüzdeki o güzellik kalbinizde ki o güzellikler burayı ısıtıyor. İki gündür burası havanın soğukluğuna rağmen yağmura rağmen hiç ayrılmadınız. Buralarda bizleri yalnız bırakmadınız. Sanatçılarımızla beraber oldunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin isteği ile her sene bu festivalleri daha da arttırarak, katılımları daha da genişleterek yapacağıma söz veriyorum? dedi.  

 

 

 



HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda