“UNESCO Dünya Mirası Ankara" gezileri başladı
“UNESCO Dünya Mirası Ankara" gezileri başladı
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kent tarihini canlandırmak ve turizmi canlandırmak için başlattığı kent gezilerini çeşitlendirerek sürdürüyor.
ANKARA (İGFA) - UNESCO tarafından Dünya Miras Listesi’ne alınan Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi’nin yakından tanınmasını için düzenlenen “UNESCO Dünya Miras Gezileri” başladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi kent tarihini tanıtmak ve turizmi canlandırmak için ücretsiz olarak düzenlediği gezilerini çeşitlendirerek sürdürüyor.
Başkentlilerin Ulus tarihine ışık tutan Ankara Kalesi, Roma Tiyatrosu ve Arkeopark’ı daha yakından tanıması için “Ankara Miras Şantiye Gezileri’” düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Gordion Antik Kenti ve Arslanhane Camisi için ‘UNESCO Dünya Miras Gezileri’ni başlattı.
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
Aksaray'da 13. Geleneksel TEDAŞ Emeklileri İftar Programı Gerçekleştirildi
Aksaray’da küçükbaş hayvancılığa önemli destek sağlayacak proje başlıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Temsilciliği 66 Ülkede 3 Milyon Kişiye Umut Olacak
Aksaray Valisi Murat Duru Basın İle Bir Araya Gelerek Aksaray İçin Hedeflerini Açıkladı
AKSARAY VALİSİ MURAT DURU AYLIK ASAYİŞ TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- Salı 8.2 ° / 5.2 ° Güneşli
- Çarşamba 9.6 ° / 5.7 ° false
- Perşembe 8 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı







